Chytré hodinky Recenze Canyon Polly Kids

Recenze Canyon Polly Kids

Chcete svým dětem dopřát trochu volnosti, ale kdykoliv jsou samy mimo domov, začnete se obávat o jejich bezpečnost? Díky chytrým hodinkám Canyon Polly Kids můžete veškeré obavy odhodit. Jde totiž o šikovné zařízení, jehož zásluhou máte o svých ratolestech dokonalý přehled. Pomocí GPS a speciální aplikace ve vašem mobilu můžete na dálku sledovat, kde se vaše děti pohybují. Díky SIM slotu v…

3 recenze

Registrovaný uživatel27. července 2021

Nedošlo k prodeji, protože měli už jen vystaveny kus , u kterého nedokázali okamžitě zaručit funkčnost a cena byla neprimerena situaci

Varianta růžové
Veveruska 10013. dubna 2021

Malá má z nich pořád radost. Nemusí sebou tahat před barák mobil, volat se jí dá na hodinky.

GPS souřadnice nepřesné zhruba 3 km od hodinek to ukazuje. Baterie, píšou výdrž 3 dny. Pokud je puštěné vyhledávání a informace o poloze v režimu co 10 min aktualizace polohy vydrží hodinky nabité asi 20 hodin.

Byl jsem trošku zklamaný ale menu je v češtině a malá má z nich radost takže nelituju že jsem koupil.

Lukáš Vávra8. prosince 2020

Neznám, snad že se na ně dalo dovolat.

Výdrž na jedno nabití tak den. Lokalizace podle GPS ukazuje několik km vedle a pořád byla na stejném místě. Krokoměr na cca 2km ukázal asi 324 dětských kroků. Nabíječka je vrcholný výtvor inženýrů, musíte se přesně trefit na piny v zadu, pokud se trochu pohne přestane nabíjet. "Vodotěsné" a krytí IP68, neměli jsme odvahu se s tím přiblížit k vodě, ke krytu SIMky nebyla moc důvěra. Za dost peněz skoro žádná muzika.

Zakoupili jsme hlavně kvůli případné lokaci dítěte, cesta ze školy atd... Hodinky ukazovali polohu o vesnici a kus vedle než se nacházelo dítě, zkoušeno několikrát i když mělo být na cestě domů. Lokalizace pořád na stejném místě úplně mimo. Možná to už bralo polohu jen pomocí GSM ale v tom případě měla zůstat poslední známá poloha GPS. Najít dítě v okruhu 5 km od bodu na hodinkách no nevím. Výdrž baterie jestli 24 hodin víc ani omylem. Aplikace taky mohla zaznamenávat trasy když už je tam prý GPS. Vyhozené peníze.