Skleník Recenze Canopia by Palram	Hybrid 1,8 x 3,1 m PC 4 mm

Recenze Canopia by Palram Hybrid 1,8 x 3,1 m PC 4 mm

Nová řada špičkových skleníků řady Hybrid, ve které se snoubí čistý a krásný vzhled skla připomínajících bočních panelů, robustní konstrukce, snadná montáž a dokonalé užitné vlastnosti. I zákazníci u nás opouštějí trend těžkých, nebezpečných (sklo) a na přepravu, sestavení a ukotvení velmi náročných skleněných skleníků a orientují se, podobně jako zákazníci v Německu či Anglii na lehké, prakticky…

Registrovaný uživatel18. června 2023

Návod na sestavení skleníku skládal totální de**il!!!!

Registrovaný uživatel4. října 2022

ještě neinstalované jinak se jeví velice dobře

Registrovaný uživatel21. května 2022

Líbí se mi, že je čirý. Moc hezky to vypadá. Manžel s tchánem skleník postavili za jeden den. Zatím přežil i jednu bouři s velkým vichrem.

Automatický otvírač oken se hned zničil. Je z nekvalitního materiálu, strhl se závit.

Registrovaný uživatel20. května 2021

lehký, plně funkční

jednovrstvý polykarbonát na bocích neposkytne izolaci, neudrží teplo

skleník splňuje účel

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Dobré provedení, i materiál celkem OK

Bez dobré základny to nebude dlouhodobě fungoval

Cena, produkt Ok

Pavluska 33310. července 2020

Hezký, za odpoledne postavený ve dvou.

Vybírala jsem kvalitní skleník a myslela,že je celý z polykarbonatu 4,jak je psané, omyl.Strecha ano a boky průhledný polykarbonat 2.Když je vitr,dělá hrozný rachot,protože boky jsou na 4mm,ale je zam 2mm,takže volné a proto dělá rámus.

Poprvé jsme koupili skleník, po kterém jsem tolik toužila, vybirala jsem podle kvality a hvězdiček. Vůbec tam není napsané, že je to kombinace 4+2mm.Velké zklamání.

Registrovaný uživatel3. září 2019

Skleník máme krátce a ještě jsme ho nepostavili vybírali jsme dle recenzí tak snad to bude ok