Skleník Recenze Canopia by Palram	Balance 2,4 x 3,6 PC 4 mm stříbrný

Recenze Canopia by Palram Balance 2,4 x 3,6 PC 4 mm stříbrný

Nová řada špičkových dvoudveřových skleníků řady Balance vás okouzlí nejenom velkorysým prostorem, ale i praktičností, krásným vzhledem s krystalicky čirými stěnami, robustní konstrukcí, snadnou montáží a dokonalými užitnými vlastnostmi. I zákazníci u nás opouštějí trend těžkých, nebezpečných (sklo) a na přepravu, sestavení a ukotvení velmi náročných skleněných skleníků a orientují se, podobně…

sima.vymazal13. listopadu 2024

Skleník jsme skládali 3 odpoledne ve dvou lidech. Navod je moc pekne udelany, krok po kroku vcetne popisu vrutů a jednotlivych soucasti. Celkove je konstrukce takova lehci, clovek musi pocitat s tim ze se nejedna o ,,sklenik,, ale ,,karbonak,, a proto je nezbytne ho poradne privrtat k zakladne a vztycit vzpery. Uvidime jak obstoji pres zimu a prvni sezonu v lete.

p2avel8. dubna 2024

boční stěny naprosto nevyhovující materiál odhadem cca 1,5 mm silný, celkové provedení působí značně odlehčeně,

skleník jsem na své náklady poslal prodejci zpět, za mě naprosto nevyhovující. nemohu doporučit

Registrovaný uživatel12. června 2023

Prostorný skleník přesně podle popisu, rychlé dodání. Podrobný montážní návod.

Zatím se zápory neprojevili, uvidíme jak obstojí další sezóny a hlavně po zimě

Nákup doporučuji. Působí bytelně. Pro tříčlennou rodinu dostačující prostor pro základní pěstování.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Zatím nemohu hodnotit. Stavba skleníku proběhne na jaře.

Jiří Jahoda9. listopadu 2020

Pěkný, stabilní (po celkovém smontování ) .Návod srozumitelný. Vše sedí jak má. Plast pěkný i když vypadá slabě(Mám čiré boky). Ale snad to mají vyzkoušené. Jinak vzhledově opravdu super.

škoda jen že i základna není hliníková a jen slabý pozinkovaný plech. Uvidíme životnost základny ale nedělám si iluze o desetiletí.

Převažuje z 80% spokojenost