Malá, okamžitě k použití, často.

Malá, okamžitě k použití, často.
Kvalita a rychlost tisku.
Pohodlí domova
Kvalitní fotky
Celkem levný tisk
Absence baterie, musí se dokoupit zvlášť
Skvělá kompaktní tiskarna fotek
Tiskne rychle
Perfektní kvalita
Kompaktní rozměry
Intuitivní ovládání
Dosud jsem neobdržel objednáno 16.12.2022
Přes aplikaci to tiskne fotky rychle, fotky jdou pěkně upravit včetně datumu nebo černého rámečku.
Líbí se mi to že cena za jednu fotku je cca 7 kč a že se papír i cartrige kupuje najednou v jedné krabici, kdy tedy na jednu kazetu je přesný počet papírů.
Přes wifi z nějakého důvodu trvá i jedna fotka celou věčnost oproti tisknutí z aplikace.
I tak je některé fotky z telefonu potřeba upravit, protože nefotí ve formátu 10x15 (2:3) a tak fotka, co je focený objekt až ke kraji, lehce uřízlá.
Přes menší problémy které nejsou způsobené přímo tiskárnou (ale formátem fotek z telefonu) a pak delší tisk napřímo přes wifi je tato tiskárna pro mě naprosto ideální. Přesný formát fotek, a kvalita tisku kdy fotky vypadají jako z fotolabu a to v domácí pohodě. V případě že nejsem spokojenej s podáním barev u konkrétní fotky, upravim a vytisku znovu.
Levnejsi tisk