Jednoduchý, rychlý a kvalitní tisk

Jednoduchý, rychlý a kvalitní tisk
Fotky jsou hezké. Tiskla jsem přímo z mobilo (iPhone), takže vzhled jsem si tam nastavila i vč.ořezu x natočení, super, že mi tiskárna ukazuje přes mobil jak daná fotka bude v reálu ořezaná a dle toho si tisk buď zadám nebo zruším, či vel. fotky upravím. Fotí "pohlednicové" fotky, ale ty jsou ideální.
Super možnost dokoupení náhr.fotek /balení.
Na tiskárnu tichý chod.
Tiskárna se občas seká, musela jsem ji úplně vypnout od elektriky, aby se "vzpamatovala". A po zapnutí mi vyjela jedna a ta samá fotka asi 4x za sebou. Takže papír/peníze vyletěly pryč. (Ale je pravda, že se tak dělo při výrobě alba, když jela opravdu na hodně fotek v kuse za sebou.)
Nelogika nemožnost koupit si samostaně barvu /cartidge. Tak snad to brzy výrobce napraví!
Jsem ráda, že jsem si jí pořídla. Náklady vyšší, ale na domácí alba při pěkných ostrých vlastních fotkách to bohatě stačí. Tak ještě vychytat "mouchu" s možností doobjednání i samostných barev a bude to super.
Fotky hezké, bezproblémové spojení s fotoaparátem.
Jednoduchá instalace, práce s ní hračka, fotky super.
Kvalitní fotografie
Jednoduché ovládání
Ideální poměr cena výkon.
K Vánocům jsem kupovala rovnou dvě, tedy myslím, že můžu říct, že doporučuji.
Foto je kvalitní
Rychlé, fotky pěkné, plynule pracuje
Menu není česky
Krásné fotky
Pěkný dárek
Je thermosublimační
Je jen 10x15
Jinak výborná
Pěkné fotografie.
Tiskárna je skvělá, fotky jsou vytištěny kvalitně a rychle, barvy jsou věrné.
Komplikované připojení přes WiFi bez dostatečného popisu.
Tiskárna nemá češtinu, to je za poměrně vysokou cenu dost zásadní nedostatek..
Vysoká cena papiru a inkoustu, vysoká cena baterie, která neni součástí. Kompletně jsme na ceně těsně nad 5000,-
I za celkově vysokou cenu jsem s nákupem spokojen.
skladnost
Fajn aplikace
Malá velikost
Kvalitní barvy
Relativně rychlý tisk
Fotky se z mobilu oříznou cca o 1 cm nahoře, nevím, jak to přenastavit.
Jindy se fotka vytiskne menší než 10x15.
Návod v tomto vůbec nepomůže, je příliš stručný.
Nikde není uvedeno, jaký typ baterky se k tomu hodí, doptávala jsem se prodejce, který mi typ dohledal, ale na e-shopu ji neměl. Není součást balení! Ani fotopapír. Není ani jasné, kolik cartidge vydrží.
Jsem spokojena s nákupem, je to super dárek pro prarodiče.
Obrázky hezké
Zbývá velké množství prázdných a drahých papírů.Kartuš s folií nelze koupit samostatně
Obrázky krásné
Zbývá spousta papírů a kartuše s barvící folií nelze samostatně sehnat. Nechápu to, když výrobce vyrábí obě položky, proč nelze objednat a koupit jednu samostatně.
Mám tiskárnu 1 rok a hromadu dost drahých papírů k ničemu.