ve Fotoškoda mi poradili a já poslechla, děkuji!

ve Fotoškoda mi poradili a já poslechla, děkuji!
Skvělý objektiv, který dává snímkům perspektivu světa kolem nás tak, jak jsme zvyklí jí vidět naším zrakem. Výborná světelnost, velmi ostrá kresba, příznivá cena.
Nevidím žádné záporné vlastnosti.
V 70 a 80 letech 20 století jsem hodně fotografoval Praktikou LLC, která byla vybavena základním objektivem o stejných parametrech. Vím, v čem je jeho síla.
Malý ľahký objektív za dobrú cenu, dobrá svetelnosť, slušná obrazová kvalita.
Za túto cenu , žiadna kritika.
Kúpu rozhodne odporúčam, objektív patrí do základnej výbavy každého nadšenca fotenia.
malý rozmer, slušné parametre
Za tu cenu je to bezkonkurenční objektiv :)
Malý, lehký, ostrý, ten konfigurovatelný kroužek je bomba, za ty peníze výborný kauf.
Sluneční clona není součástí balení a objektiv se při ostření vysouvá trochu dopředu.
Chtěl jsem pro bezzrcadlovku malý, skladný, šikovný, který nezatíží ani brašnu, ani rozpočet. A to tento objektiv bezzebytku splňuje. A samozřejmě to nejdůležitější, že je skutečně velmi dobrý i po stránce optické - kresba je výtečná i na 1,8..
Neshledal jsem.
Obligátní shrnutí pro objektiv, se kterým jsem spokojen - cena/výkon/velikost = 1A.
Výborný poměr ceny a užitné hodnoty
Lehký
Rychlé ostření