Tiskárna Recenze Canon PIXMA TS8350a

Recenze Canon PIXMA TS8350a

Inkoustová tiskárna Canon PIXMA TS8350a je praktickým a spolehlivým parťákem do domácnosti, k podnikání i do firmy. Díky provedení 3v1 je připravená skenovat, kopírovat, a i tisknout a zastane téměř všechnu práci s dokumenty. Tento model spadá do kategorie barevných tiskáren. Při černobílém tisku dosahuje inkoustová tiskárna rychlosti 15 stránek za minutu.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Super produkt, snad vydrží dlouho...

Umí toho až moc, tak se nám doma tvoří fronta na tisk :-)

Prostě kanón (Canon) a né kaňon...(...na vyhození peněz)

Varianta bílá
Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

S funkcí jsem spokojen, bezproblémová instalace i připojení přes wifi, tisk je kvalitní.

Na můj vkus trochu překombinovaná, je na ní velké množství různých poháněných divností. Jsem zvědav, jak dlouho to bude fungovat. Tiskárna je zabalená do množství plastových proužků, které jsou i uvnitř mechanismu a brání poškození připřepravě. Všechno najít a vyndat chvíli zabere. Lesklý černý povrch, lapač na otisky a špínu, ach jo. Nejdivnější je krytý motorizovaný výstupní držák na papír, který vyjíždí zpod ovládacího panelu a asi má chránit tiskárnu před prachem.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

tisk pěkných fotek multifunkce možnost sehnat levné náplně

hlučnější

splnila očekávání

Registrovaný uživatel26. září 2022

výborný poměr cena / výkon, měl jsem již předchozí verzi

NUTNOST používat barvy CANON, v opačném případě dříve či později dojde k poškození tiskové hlavy (zaschnutí, spálené čerpadlo aj.). Vyzkoušel jsem několik dodavatelů alternativních náplní a závěr je stejný.

Tiskárna super, ale s náplněmi CANON.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Tichá

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

tiskne z pamětové karty

když chceme koupit pak barev tak jich tam je jenom 5 barva CLI 581 PB v paku není to vidím jako nedostatek od výrobce

Máme jí par dní tak uvidíme

Registrovaný uživatel31. července 2022

6 barev funguje dobre

Registrovaný uživatel8. července 2022

Tichá, rychlá, má automatické otvírání výstupu

Při vypnutí se vstup sám nezavře, zůstane otevřený.

Zatím spokojenost.