Tiskárna Recenze Canon PIXMA TS705

Recenze Canon PIXMA TS705

Nejmenší tiskárna s pěti inkousty, jakou kdy společnost Canon dosud vyrobila, disponuje navzdory svým malým rozměrům bohatou funkční výbavou. Nabízí vysokou kapacitu 350 listů běžného papíru pro profesionální dokumenty a vysoce kvalitní fotografie s pohodlným připojením. Možnost tisku pomocí připojení přes Wifi.

Registrovaný uživatel13. března 2022

Téměř dokonalý potisk hlavně DVD

V době zakoupení 12/2019 asi vůbec nejdražší originální, ale i všechny neoriginální cartridge s výjimkou, které nabízí firma HiPrint. Je to téměř na principu TANK.

Po 22 měsících provozu se ale nashromáždilo několik závad a po reklamaci mi byly vráceny peníze.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Tiskárna poměr cena - výkon dobrá

ELECTRO WORL je nespolehlivá značka :Tikárnu jsem si objednal a byla mě potvrzena.Dál se nic nedělo až po 6 týdnech přišel mail jak jsem se službou spokojen.Už tenkrát jsem odpověděl co jsem již napsal.Tiskárnu jsem si objednal u fi,ECOPRINT Brno a pozaplacení mě jí dodali hned třetí den.Tomu se říká služba.Je to u nich asi samozřejmost,jak jednat se zákazníkem.

Vaše služby na nic.

Registrovaný uživatel23. října 2021

Na domácí využití stačí

Rychlost tisku je pomalejší, kvalita tisku fotografii lehce horší

Na obyčejné domaci tisknutí stačí, do kanceláře bych koupil něco nad 10 000 Kč

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

Jednotlivé náplně a možnost ,potisku cd. Dobrá cena

Náplně originál. trošku dražší. U dřívějších modelů program na tvoření na přiloženém cd nyní pouze instalační nutno vyhledat na internetu/konkrétně u této tiskárny Canon My Image Garden/

Celkově dobrá koupě na jak dlouho ukáže až čas.

Zlatanuska12. října 2020

rychlý tisk přímo z PC

neumí kopírovat - nebo to neumím já, ale nekomunikuje s mnou

Registrovaný uživatel18. března 2020

Perfektní tisk, perfektní fotografie