Vše je super

Rychlost tisku
Kvalita
Velká spotřeba barvy
Nestabilní připojení
Nízká cena, kvalitní skener, celkem slušný tisk fotografií
Složité uvedení do provozu v porovnání se starším modelem od Canonu a tozéž platí o rychlosti tisku a skenování.
Za málo peněz hodně muziky. Kvalitní tiskárna.
Bílá
Zatím jen krátce vyzkoušeno. Spokojenost, vše funguje jak má.
Připojení na Wi-Fi a Bluetooth.
Zásobník na 100 kusů, oboustranný tisk, všechny barvy v jedné kazetě.
Za tu cenu vynikající
dobrý poměr kvalita a cena
Levné a kvalitní řešení tisku. Oboustranný tisk.
Pro běžnoou potřebu plně postačující
Nízká cena
Snadná instalace
Všechny barvy v jedné kazetě
Snadná instalace dle dodaného návodu, příp. videí.
Jednoduchá obsluha.
Bezproblémové bezdrátové připojení.
Možnost ovládání/tisku z mobilu nebo tabletu.
Kvalitní tisk/skenování.
Tlačítko zap./vyp. je takové.. chatrné.
Skenování A4 by mohlo být rychlejší než cca 50 s.
Pro domácí použití naprosto vyhovující.
Konečně i v nižší kategorii zásobník na papír. Zatím spokojenost.
Jen že jsou jen dva zásobníky na barvy černá a barevné. Ale co můžu chtít za tyto peníze v této době.
Podle ceny.
Kvalita odpovídá ceně.
již dříve jsme používali tuto značku. Takže jsme vsadili na ověřenou kvalitu.
Tato tiskárna dělá vše co si od ní očekáváme a ještě kus navíc.
Je multifunkční, má celkem úsporu barvy, tiskne perfektně. Používáme ji téměř denně, někdy jen 3x týdně.
Pokud vydrží tak jako minulá (11 let) Budeme jen spokojení
Doporučuji zakoupit
Pěkný tisk
Pro mě trochu složitější displej.
Výborná cena vzhledem k tomu, co vše tiskárna umí. Stáhněte si apku a hurá do toho ;-)
Zatím nemám výhrady
Rozhodně doporučuji
Splňuje běžné požadavky
Nepřiměřeně drahé náplně
Pouze standart
Nastavení a komunikace tiskárny ( skeneru ) je intuitivní s velmi dobrou navigací a v pohodě, jak na smart telefon, tak i na PC ( notebook ) (kabel, Wifi). Dobré je si stáhnout aplikaci Canon -print- pro pohodlí tisku z telefonu (Wifi). Tisk na běžný i fotopapír ve velmi dobré kvalitě a skenování rovněž. Vše je dáno správným nastavením na daný druh papíru a kvalitou vstupních dat. Poměr ceny tiskárny s její užitnou hodnotou a kvalitou je rozhodně přínosným.
Zatím nemám co bych dodal. Časem uvidíme!
Tiskárnu Canon jsem vybral proto, že značku již velmi dobře znám i když z trochu jiné oblasti, oblasti fotoaparátů a tam je tato značka velmi dobře zavedená. A tak jsem zvolil Canon i jako zařízení pro tisk. Zatím mám jen ty nejlepší poznatky i zkušenosti s provozem tiskárny Canon PIXMA TS5350A, takže DOPORUČUJI!!!
Je dobré funguje s telefonem, tabletem, windows 10.
Mrzí mě že nefunguje s windows 7
Zatím funguje.