Tiskárna Recenze Canon Pixma TS5050

Recenze Canon Pixma TS5050

Představujeme tiskárnu PIXMA řady TS5050. Poslední novinka pro domácí barevný tisk, kopírování a skenování za příznivou cenu. Vyhněte se problémům při domácím tisku. Mějte vždy rychlý přístup k funkcím skenování, kopírování a tisku díky snadno nastavitelnému přednímu panelu a 7,5 cm displeji LCD.

Registrovaný uživatel7. února 2021

nezničitelný stroj!!

Registrovaný uživatel6. února 2021

- líbí se mi oddělené náplně - kvalitní tisk - jednoduché ovládání - používám občas, ale velice spokojený

Registrovaný uživatel2. července 2020

Tichá, malé rozměry, Pro občasný domácí tisk vyhovující. Levné tiskové náplně,

Registrovaný uživatel27. dubna 2020

Zatím pracuje dobře.

Registrovaný uživatel10. prosince 2019

zaujala mně poměrem cena výkon. Za ty peníze jedna z nejlepších. Můžete krmit neznačkovým inkoustem a tiskárna funguje velmi dobře. používám denně a už mám tři kusy, jsem spokojen.

Asi není stavěná na denní tisk většího objemu, na to jsou lejzrovky.

Super stroj na doma, nebo pro malou firmu. Náklady na tisk jsou minimální. Je to držák.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2017

kvalitní multifunkční zařízení za slušnou cenu

zbytečně složitá instalace

Registrovaný uživatel27. července 2017

Spolehlivá značka s návodem a ovládáním v češtin. Rozměrově malá tiskárna (všade se vejde a nepřekáží) s bezdrátovým připojením,jednoduchým nastavením a slušnou výtěžností náplní.

Tiskárna mé očekávání splnila.

Potencionálním zájemcům tiskárnu doporučuji