Recenze Canon PIXMA TS4151i šedá/bílá

Tiskárna pro domácí i kancelářské využití zajišťuje kvalitní výstup při tisku dokumentů i fotografií. Využívá technologii inkoustové tiskárny s dvěma kazetami – černého pigmentového inkoustu a barevného inkoustu kombinujícího azurovou, purpurovou a žlutou. Tato kombinace zajišťuje ostré a čitelné výtisky díky optimalizaci inkoustu a přesnému umístění bodů. Rozlišení tisku dosahuje až 1 200 × 1…

m_dostal31. srpna 2026

Funguje, tiskne Instalace bez problémů Dokáže si sama vzít papír (což je fajn v porovnání s mou minulou tiskárnou)

Kvalita barevného tisku je horší než jsem čekal. Inkoust ubývá přímo závratným tempem. Odhaduju, že na jeden barevný cartridge vytisknete tak 50 stránek (fotek)

Registrovaný uživatel27. srpna 2026

Vyhovuje mi kvalitou i rychlosti tisku.

Zatím nevidím

Více info nemám, zatím tisknu z dodaných náplní.

centrala5. července 2026

vyhovuje a splňuje všechno, co jsme potřebovali

holubpetan12. dubna 2026

Jsem velmi spokojen.

Za tuto cenu, velmi dobrá volba.

josnemec9. dubna 2026

Tiskárna má vše, co jsem u ní požadoval. Vzhledem k tomu, že ji mám krátce, nemohu některé parametry, jako náklady na tisk hodnotit. S tiskárnou jsem se seznámil a pracuje bezchybně.

Zatím jsem neobjevil nic negativního.

V dané cenové hladině skvělý výrobek.