Tiskárna Recenze Canon PIXMA TS3355

Recenze Canon PIXMA TS3355

Inkoustová tiskárna Canon je spolehlivým pomocníkem spíše domů. Díky multifunkčnímu provedení je připravená tisknout, skenovat a kopírovat a zvládá tedy veškerou běžnou práci s dokumenty. Jedná se o barevnou tiskárnu. Maximální tiskové rozlišení této inkoustové tiskárny je 4800 x 1200 DPI, jde o nadstandardní rozlišení s vysokou kvalitou textu i fotografií.

langjoe124. ledna 2025

Nemám ještě poznatek

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Výběr jsem řídila podobností s moji bývalou tiskárnou, na kterou jsem byla navyklá. Jsem už v seniorském věku a vyhovuje mi. Snadné ovládání, dostupná cena, a kvalitní tisk. Tisknu nepravidelně, podle potřeby, několikrát týdně.

Zatím se s tiskárnou více seznamuji, má více funkcí než moje bývalá tiskárna a věřím, že mi bude dlouho dobře sloužit.

Jarda2. února 2024

tiskárna je pro domácí potřebu,používaná zatím krátce ale spokojenost

Registrovaný uživatel13. října 2022

Nevytiskl jsem ani 50 obrázků 5x7 a dochází barva. Při tisku kalendáře se jako tiskárna ukáže canon TS 3300 series H nebo jenom Canon TS 3300 ale obě vytisknou bez obrázku "črc 2023". Zřejmě je to nastavené na pevno v hardweru. Nejsem vůbec spokojen.

Registrovaný uživatel19. září 2022

cena , kvalita