Tiskárna Recenze Canon PIXMA G3411

Recenze Canon PIXMA G3411

Canon PIXMA G3411 je multifunkční tiskárna s doplnitelnými zásobníky inkoustu od společnosti Canon. Balení obsahuje pouze černou náplň GI-490 PGBK. Tiskárna umožňuje bezokrajový tisk a tisk fotografií ve vysokém rozlišení, kopírování a skenování. Disponuje Wi-fi připojením.

Registrovaný uživatel18. května 2023

Rychlý , pěkně fotky, bez problémů

Trochu hlučnější

Ano 911. dubna 2023

Skvělá tiskárna, rychlí tisk. Kvalita

Bohužel, pri formátu A5 se začne uvnitř muchlat papír a narušena hlavice. Dvakrát reklamované. Nechápu proč, ale dva papíry vytiskne dobře A5 a bere třetí a začne se muchlat. Když tisknu formát A4, tak je vše v pořádku. Už jsem sní vytiskla 2000 papíru a 650 fotopapírů.

Registrovaný uživatel1. března 2023

Velmi kvalitní tiskárna . Díky velkým zásobníkům na inkoust nízké provozní náklady na tisk .

Registrovaný uživatel9. května 2022

Zatím vše OK jednoduchá instalace

Registrovaný uživatel21. března 2022

Super, WiFi, jednoduchý tisk i instalace!

Registrovaný uživatel27. února 2022

nevím a ničem

špatný tisk, tiskárna nejde ručně ani přes tisk vypínat

již nikdy více

Registrovaný uživatel21. února 2022

je rychlí a použivám ho často

jsem spokojený

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

Tiskárnu mám zatím jeden den. Jsem spokojená, uvidíme co přinesou další dny, ale vypadá to že by neměl být problém.

Není to nic zásadního, jen bych uvítala spodní zásobník na papír.

Rudolfínek11. listopadu 2021

Toto je už moje třetí tiskárna od Canonu,, /spora barev a velmi velká výdrž barev,, Používám časo na fotky,,

Wifi fungovala jen 4 měsícefungovala teď jen přes kabel,, Nová instalace a nejde přes wif Jinak bych dal hvězdiček 5i,,

Tiskárnu mám 4 měsíce,, Nová instalace funguje jen přes kabel ,, Telefon nemůže najít tiskárnu,tak,že hledá ani notebook,, Nevím co stím jestli to dát na servis nebo jestli někdo zde poradí,,

Registrovaný uživatel26. října 2021

skvělý barevný tisk a výhoda velkých zásobníků náplně

pomaleji nabíhá

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Perfektní tiskárna pro spolehlivý a ultra levný tisk . Podavač bere spolehlivě i papír vysoké gramáže - 180 gr (na rozdíl od srovnatelné konkurence) Nestává se že by tiskárna vyžadovala servis a reset po natisknutí určitého množství papíru. Tankovací systém je super, tiskové hlavy vyjímatelné, nezavzdušňuje se . Po zalití tiskne naprosto spolehlivě. Špičkový servis v záruční době - neřeší se kdo za to může apd. výmluvy, prostě to opraví a za týden to máte doma! Těchto tiskáren provozujeme několik a tisknou se opravdu velké série. První tiskárna do které lze pustit do fronty i vyšší stovky (i tisíce) dokumentů a ona vám to bez zaseknutí a podobných potíží v průběhu několika hodin vytiskne.......

Zatím nic co by stálo komentář.

Po několika letech trápení s jinou značkou jsme spolehlivou tiskárnu pro všechny druhy tisku - faktury, letáky, fotky, štítky..... . Doporučuji !!!!

Registrovaný uživatel1. března 2021

Kvalitní výsledky tisku.

Registrovaný uživatel16. ledna 2020

na tisknutí fotek velice dobrá,používám dvakrát týdně,velká uspora barvy.