Jako vše ostatní od Canneff 1 *. Oči neslzí, nejsou opuchle.. a to je mam hodně citlive

Používám pravidelně několik let,nyní začala používat i dospívající dcera a obě jsme spokojené. Dřív jsme měla akné na krku,výrazně se omezilo a pokožka není vysušená. Navíc je za dobrou cenu.
nedráždí oči, pleť o.k., vůně příjemná a nezanechává lepivý pocit
Loni v létě jsem se rozhodla, že zkusím kosmetiku Canneff a rozhodně nelituji. Zpočátku jsem měla po jejím použití lehce zarudlou pokožku, to ale přešlo. Micelární vodu spolu s tonikem používám každý den ráno a večer. Nemohu jinak, než jen chválit.
Není špatný, ale také ničím výjimečný oproti jiným - porovnání s dermokosmetikou.
Vysoká cena na tak malé balení
Příště si koupím jiný
Používám celou škálu Cenneff denně. Nevysušuje, krásně odličuje.
Určitě doporučuji.
Příjemná vůně, odstranění celého make-upu i s řasenkou
Na moju citlivu zrelu a skor suchu plet je to vynikajuca cistiaca micellarna voda, zaroven je jemna a ucinna. Za mna super produkt, urcite si ho este kupim.
Šetrně vyčistí a odliči pleť.
Oproti jiným micelárním vodám nepálí v očích, je velmi příjemný, nevysušuje
hůře odličuje řasenku
Myslim, ze bude ok, nedrazdi, nestipe.
vyčistí, není mastný,
používám zatím pouze čtrnáct dní, jeví se dobře
používám ho denně, vynikající pro čištění pleti
Micelární voda perfektně vyčistí pleť a osvěží.
Výborný na čistění pleti.
Řasenka jde odličit obtížně.
Výborný odličovač, používám 2x denně!
Používám každý den, velmi dobře odstraní a vyčistí pleť.
Jemný, dobře odličí, spokojenost
Dlouhodobě používám a neměním. Věřím této kosmetice, určitě neškodí, ale jen pomáhá. Asi bych vypadala hůř. Skvěle hydratuje