Skvele odlicuje, plet je po pouziti cista, jemna a hydratovana.
Vune je neutralni, nijak me neobtezuje.
jsem velmi spokojena, mam jiz asi pate baleni a rozhodne koupim znovu

Skvele odlicuje, plet je po pouziti cista, jemna a hydratovana.
Vune je neutralni, nijak me neobtezuje.
jsem velmi spokojena, mam jiz asi pate baleni a rozhodne koupim znovu
Skvěle čistí, moc příjemná konzistence a vůně.
příjemná, jemná, perfektně odstraní nečistoty i makeup
Hydratuje, pěkně vyčistí pleť, nemám pocit suché pokožky.
Výborná na citlivou pleť.
Jinou nepoužívám.
- je šetrný a jemný
- 90% odstranění nečistot
- nevysušuje
Produkt vyhovuje suché a citlivé pleti, dobrá manipulace s pumpičkou, pěkně se nanáší.
Výborná lehoulinká čisticí pěna.
Nevysušuje pleť
praktické použití, nerozbitný obal
pěna se rychle rozpadá, často nemám pocit, že bych si obličej dostatečně vyčistila. nejen pocit, ale vidím na ručníku, že čištění nebylo dostatečné
Příjemné balení. Zvláštní vůně, trošku jsem si na ni musela zvyknout. Po chvíli jsem ji už ani nevnímala.
Přesto, že mně byla tato řada doporučena, asi není pro mou citlivou a zralou pleť úplně vhodná. Po nějaké době, po nanesení tonica, séra a krému na vyčištěnou pleť micerální vodou a pěnou, mám pokožku nepříjemně napnutou a trošku zčervenalou. Na čele se mně objevily bílé pupínky.
Kosmetika je cenově přijatelná, Jen se musí "vychytat" správná řada, která bude vyhovovat dané pleti.
Pěna pleť dobře vyčistí a snáší ji i moje suchá až velmi suchá pleť. Snadno se smývá. Vyhovuje mi balení s pumpičkou.
Výborně čistí, nevysušuje.
Jemný, nedráždí pleť.
Neodlíčí makeup dokolale, je třeba dočistit dalším přípravkem.
Používám tuto značku kosmetiky celou. Krásně čistí pleť.
Používám ráno i večer.
Nejlepsi cistici pena!! Krasne plet vycisti! Bez teto peny se jiz neobejdu
Rychlé a důkladné odlíčení.
Nevysušuje.
Používám každý večer.
Velká spokojenost. Objednám znovu.
Prijemny pocit na pleti po pouziti
Nestipe v ocich
na doporučení kamarádky a jsem spokojená
Velmi jemá, účinná čisticí pěna, nedráždí, naopak hydratuje, kupuji opakovaně
Velmi rychle a jednoduše vyčistí pleť, dále je nutné dočistit pleť pleťovým tonikem.
Pro odstranění make-upu je třeba použít micelární vodu, tento produkt make-up dokonale neodstraní.