Tělový krém Recenze Canneff CBD Body Milk tělové mléko 200 ml

Recenze Canneff CBD Body Milk tělové mléko 200 ml

Tělové mléko pro suchou pokožku se sklony k pnutí a olupování. Canneff CBD Body Milk obsahuje krystalicky čistý cannabidiol v koncentraci 0,1 %, který podporuje regeneraci pleťových buněk. V kombinaci s ovesným proteinem zklidňuje svědění suché pokožky, zmírňuje zarudnutí pokožky například po nadměrném slunění. Kyselina hyaluronová s velmi nízkou molekulovou hmotností proniká do hlubších…

Registrovaný uživatel1. července 2024

Používám dlouhodobě, denně, vyhovuje mi konzistence, rychlé vstřebávání a že je bez parfemace.

jana.tykalova27. června 2024

používám dvakrát denně - konečně skvělé tělové mléko na suchou pokožku - efekt viditelný ihned

Canneff doporučuji - na suchou pleť je super

martina17. dubna 2024

Pokožka je po promazání krásně vláčná. Není mastná. Do druhého dne je stále příjemná. To oceňuji. Jsem opravdu spokojená. Zatím nejlepší tělové mléko, které znám.

Malé balení :)

perna4. dubna 2024

Rychle se vsaje, nezanechává mastný film, pokožka je hydratovaná, příjemný pocit

chytilova22. března 2024

jsem s ním spokojená mám suchou pokožku a je dobře vstřebatelný

Bruckova.m11. března 2024

Velmi lehký krém, vyhladí lokty, kolena a partner trpí atopickým ekzémem a zatím po 4dnech používání se přestal škrábat

milenakourilova21. února 2024

Tělové mléko má příjemnou texturu, krásně se roztírá a vstřebává.

emidole13. února 2024

pokožka nezůstává mastná pomáhá na atopický ekzém

malé balení cena