Pračku se sušičkou, mám krátce a zatím jsem velmi spokojená.
Zatím jsem nic nenašla.

Pračku se sušičkou, mám krátce a zatím jsem velmi spokojená.
Zatím jsem nic nenašla.
Chtěla jsem pračku se sušičkou, ale místo na obě nebylo, proto 2 v 1. Tento výrobek mě při výběru oslovil svými parametry a taky pro mě dobrými recenzemi. Vyniká tím, že je 2 v 1 za přívětivou cenu. Takový kompromis. Má několik programů, možnosti jejich kombinování a "dálkové ovládání" (wifi). V zimním období vidím výhodu v možnosti usušit prádlo, aniž bych musela použít sušák.
Zatím nemám zkušenosti svoje ani přeneseně ze svého okolí, že se může nebo má zachycovat chmýří a chlupy ze sušeného prádla. Ale obvykle když suším, na skle dvířek a těsnění kolem dvířek se zachycují chlupy a chmýří. Vždy po ukončení praní čistím, ale hůř se mi dostává do záhybů těsnění dvířek. Z dlouhodobého hlediska nevím, jestli toto nebude zkracovat dobu použitelnosti těsnění, nebo celé pračky.
Postupně si na produkt zvykám a sžívám se s jeho schopnostmi. Doufám, že mi bude sloužit dlouho.
Podařilo se mi připojit k Wi-Fi a ovládat pračku přes telefon. Prádlo i se sušením je vypráno skvěle a nadmíru jsem spokojená že nemusím mít v bytě žádné sušáky.
Neberu to sice jako zápor, ale když jsem si pustila pračku přes wifi brala mnohem déle než když si pustím manuálně. Možná že jenom nevím který program mám pustit. Ještě to musím vychytat
S prackou jsem maximálně spokojená a pokud si budu pořizovat jinou novou opět půjdu do Candi.Doporučuju jí všem známým a také tady dávám kladné hodnocení
Pro mě je důležité že je pračka že sušičkou v jednomChtěla bych ještě dodat že zaměstnanci této firmy jsou velice ochotní
Neumím se spojit s telefonem
Přestože se nemohu spojit s telefonem jsem s prackou kandi velice spokojená