Pračka Recenze Candy RO41274DWMSE/1-S

Recenze Candy RO41274DWMSE/1-S

Pračka s plněním zepředu Candy RO41274DWMSE/1-S je skvělou volbou pro každou domácnost. Šíře daného modelu dosahuje hodnoty 60 cm. Pračka náleží do energetické třídy A. Buben pračky pojme až 7 kg prádla.

Registrovaný uživatel16. července 2023

spokojenost, splnila naše očekávání

Registrovaný uživatel2. června 2023

Pere super

Při odstřeďování cestuje

Registrovaný uživatel18. května 2023

Naprosto tichý chod a velká kapacita bubnu

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Tichý Invertorový motor s 11letou zárukou. Smart funkce a ovládání.

Zatím jsem žádné nezpozoroval, máme pračku krátce.

Registrovaný uživatel5. října 2022

dostatek programů, nízká spotřeba, tichý provoz, jednoduchá obsluha, velké dvířka a buben, rozměry do malé koupelny, ale i tak na 7 kg prádla, dobrá cena, propojení s wi-fi

zatím vůbec žádná

Velká spokojenost , za málo peněz hodně muziky , doporučuji

Registrovaný uživatel11. června 2022

Absolutně tichý chod, skvělá a jednoduchá volba druhů pracích cyklů, obsah bu nu je dostatečný i pro přikrývky , připojení k WiFi.

Absolutní spokojenost.

Registrovaný uživatel1. května 2022

Pračka je tichá. Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Rychlé programy,velmi tiché odstřeďování i na vysoké otáčky. Pračka si sama rozloží vyváží prádlo na ždimání,žádné skákání pračky se nekoná. Než uvádíte oběd, je vybráno.

Střídání nastavení jazyka je tak rychlé,že jsem to vzdala a vytiskla si návod v češtině. Wi-fi jsem nenastavila,často u nás vypadává -ale není nutností. Prostor na prášky se nevyprazdňuje dokonale,trochu tomu pomáhám nebo vkládám přímo do bubnu

Vybírala jsem podle parametrů-je A+,otáčky dostatečné.Funkce páry je bonus navíc,prádlo je nadýchane ale zřejmě je potřeba nárazově příkon na vyrobeni páry.Tato funkce se může a nemusí zapínat.Mam ji krátce,zatím moc spokojenost.

Registrovaný uživatel12. března 2022

Tichá, ovládání přes wifi applikaci…

Registrovaný uživatel19. září 2021

Tichá, snadné a přehledné ovládání.