spokojenost, splnila naše očekávání

spokojenost, splnila naše očekávání
Pere super
Při odstřeďování cestuje
Naprosto tichý chod a velká kapacita bubnu
Tichý Invertorový motor s 11letou zárukou. Smart funkce a ovládání.
Zatím jsem žádné nezpozoroval, máme pračku krátce.
dostatek programů, nízká spotřeba, tichý provoz,
jednoduchá obsluha, velké dvířka a buben, rozměry do malé koupelny, ale i tak na 7 kg prádla, dobrá cena, propojení s wi-fi
zatím vůbec žádná
Velká spokojenost , za málo peněz hodně muziky , doporučuji
Absolutně tichý chod, skvělá a jednoduchá volba druhů pracích cyklů, obsah bu nu je dostatečný i pro přikrývky , připojení k WiFi.
Absolutní spokojenost.
Pračka je tichá. Zatím spokojenost
Rychlé programy,velmi tiché odstřeďování i na vysoké otáčky. Pračka si sama rozloží vyváží prádlo na ždimání,žádné skákání pračky se nekoná. Než uvádíte oběd, je vybráno.
Střídání nastavení jazyka je tak rychlé,že jsem to vzdala a vytiskla si návod v češtině. Wi-fi jsem nenastavila,často u nás vypadává -ale není nutností. Prostor na prášky se nevyprazdňuje dokonale,trochu tomu pomáhám nebo vkládám přímo do bubnu
Vybírala jsem podle parametrů-je A+,otáčky dostatečné.Funkce páry je bonus navíc,prádlo je nadýchane ale zřejmě je potřeba nárazově příkon na vyrobeni páry.Tato funkce se může a nemusí zapínat.Mam ji krátce,zatím moc spokojenost.
Tichá, ovládání přes wifi applikaci…
Tichá, snadné a přehledné ovládání.