Recenze Candy RO4 476DWM7/1-S

Volně stojící předem plněná pračka Candy RO4 476DWM7/1-S díky úspornému provozu splňuje požadavky pro umístění do energetické třídy A. Poskytuje kapacitu pro praní až 7 kg prádla. Pračka disponuje dotykovým displejem, ale lze ji ovládat i přes aplikaci hOn. Vyfoťte prádlo smartphonem a pomocí funkce Snap & Wash zjistěte, který cyklus se nejlépe hodí pro množství, typ a barvu prádla.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Pračka Candy RO4 476DWM7/1-S je chválena za tichý chod, účinnost praní a kompaktní rozměry při zachování dostatečné kapacity. Uživatelé oceňují jednoduché ovládání a příznivou cenu. Jediná výrazná výtka se týká mylné informace o funkci sušičky v popisu produktu, což však nesouvisí s vlastnostmi samotné pračky.

• Tichý chod
  • Účinné praní
  • Kompaktní rozměry s dostatečnou kapacitou
  • Jednoduché ovládání
  • Dobrá cena
  • Zákazník byl mylně informován o funkci sušičky v popisu produktu

Iris23. května 2026

Zatím neprozkoumáno

vasekcerny12325. února 2026

cena ,kvalita,výbava.Mněli jsme Candy pračku 18 let.

Lenka H.2. února 2026

Když si stáhnete manuální,tak nainstalujete češtinu. Pračka tichá, přehledné menu praní. Můžete ovládat i přes WiFi.

yljana111351. února 2026

Zkouška pračky byla,jsem spokojená, tichá, má dobrý program na praní, a to mi vyhovuje. Zaruka 5 let,velmi dobra cena ..Doporučuji

lmadera20. prosince 2025

Velikost,tichý chod, připojení k wi-fi, dobrá cena

verychum15. října 2025

Tichá, účinná,spokojenost

nivekcsavok24. dubna 2025

jako pračka dobrý

Prodejce mylně v popisu pračky uvedl, že se jedná o pračku se sušičkou,čímž mě zmátl. Tento produkt je pouze pračka. Mrzí mě to ,ale jako pračka dobrý.

Registrovaný uživatel17. září 2024

Krátké programy

Registrovaný uživatel22. května 2024

Zatím spokojenost, mám stejnou značku již potřetí, poslední vydržela přes 11let, nízká cena, funguje dobře i aplikace hon

Registrovaný uživatel29. dubna 2024

Skvělá pračka, která i přes své malé rozměry vypere velké množství prádla. Velmi tichá, jednoduše ovladatelná

Doporučuji těm kdo hledají kvalitu za málo peněz