Pračka se sušičkou Recenze Candy CSWS485TWMCE/1-S

Recenze Candy CSWS485TWMCE/1-S

Předem plněná, chytrá pračka se sušičkou Candy CSWS485TWMCE/1-S v bílém provedení vypere vaše prádlo snadno, rychle a efektivně. Díky ní můžete svůj volný čas věnovat vašim oblíbeným činnostem. Všechny prací programy jsou navrženy tak, aby spotřebovaly minimální množství energie a zachovaly vysokou účinnost praní. Zařazena je do energetické třídy D.

Světlana18. prosince 2022

Praní je v pohodě,je to tichý

Sušička totální fiasko,zkusila jsem sušení normální a bylo to mokré.Zkusila jsem sušení aby se to mohlo dát do skříně a kdybych to do té skříně dala tak to zplesnivy.Podotykam že jsem nedala ani půl pračky.A to že nedávají podrobný návod to je taky síla.Jen jsem naletěla a dál budu muset sušit prádlo na sušáku.Dávaji sem převážně kladné a klamné recenze

Už dám jen na recenze svých známých Výrobci by měli zjednati nápravu,pro zákazníky je to jen podvod

Registrovaný uživatel14. července 2022

Pracka je vyborna. Ticha a usporna.

Susicka ani na nejdelsi program nevysusi pradlo na 100%. Mozna kdyz date 3kg, ne 5kg jak ukazuje prodejce. Prach z pradla se zachycuje na gumovym ramu bubnu pracky, je potreba vzdy pracne rucne vycistit pred dalsim pranim.

Pracka vyborna, susicka nic moc.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Zatim jsem nezkousela susit, ale bere dobre a ma kratke programy.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Tiché praní i sušení prádla

Jsme velice spokojeni

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Krátké programy, suší perfektně... Veliká spokojenost. Radka

Nenalezeny.... Jen není přiložen návod a programy.

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Produkt jsem nakoupil pro dobré vlastnosti vs. cena. Vše bylo skvěle zabaleno, výrobek tak nemůže být poškozen.