Možnost dalších programů v aplikaci.
Pere skvěle, suší skvěle.
Trochu hlučnější

Pračka se sušičkou Candy CSWS 485D/5-S je hodnocena jako spolehlivý a výkonný spotřebič s jednoduchým ovládáním. Většina uživatelů oceňuje její tichý chod při praní a dostatečnou kapacitu. Někteří však zmiňují hlučnost při ždímání a obtíže s čištěním. Pro uživatele, kteří preferují manuální ovládání, je vhodná, propojení s telefonem je méně intuitivní.
Možnost dalších programů v aplikaci.
Pere skvěle, suší skvěle.
Trochu hlučnější
Pračku jsme dostali dnes, ještě jsem v ní poprvé neprala, ale věřím, že bude vše ok
tento obchod mohu doporučit i když je to první můj nákup v něm
Mnoho programů s nízkou teplotou a krátkým časem prani
Spokojenost zatím pětkrát pouzits
Spotřebič byl zakoupen pro babičku. Odpovídá potřebám jedno až dvoučlenné domácnosti. Babička je spokojená moc.
nema vifi
Jsem mile překvapená. A spokojená.
Hlučnost
Tichý chod, vše funguje jak má. Pěkný design.
Absence tištěného manuálu v češtině, který upřednostňuji. Přihlášení přes WiFi jsem vzdala.
Ovládání přes telefon
Tichá, výkonná
Spokojená s výrobkem
Super pračka, tichá, velká kapacita na praní. Cena verzus kvalita - velmi dobrý průměr. Sušení též je dostačující.
Napojeni na tel. je velmi nesrozumitelné a zbytečně těžké. Nezvládne každy.
Pračka je super i bez připojení na tel se da pohodlně ovládat manuálně. Doporučuji!
pořizovací cena
úspora času
tichý provoz
trochu obtížnější čištění žmolků a psích chlupů, které se zachycují v těsnění bubnu
Pere, susi, zdima
neni teplota50C, hlucna pri zdimani, telefon jen android - neni dokumentovano, ovladani pres ios neni k dispozici, neni prehledny navod, pri snizeni tlaku vody neni mozne pokracovat v prani, je nutne restartovat
Pere suší
Je hlučnější
Za tu cenu velký pomocník v malém těle.
Veliká dvířka ,vejde se v pohodě deka 180cmx200cm super ždímá pěkně ,sušička super(vysoká teplota tričko s umělým potiskem -potisk se přilepil)otočit tričko na ruby prý pomůže za mně super
Program na 14 minut je ůplně na nic (praní je tak 8 min zbytek ždímání ),to můžu rovnou hodit prádlo do kýble s vodou a je to stejný ,aplikace- na nic fakt katastrofa .
Za mně super spokojenost (co za blba pouští pračku telefonem fakt nechápu prádlo mu tam dává taky aplikace ????)-odložený start ,stabilní nikde neběhá i když je ůplně plná,hlučnost stejná jako Whirlpool co jsem měl 10 let . Super
pere dobře,suší dobře...
doba sušení se mi zdá dlouhá,ale to je asi normální...
nemám ještě vše na 100procent vyzkoušeno,ale jinak jsem spokojený práč...
dobře pere i suší, jednoduchá obsluha, naprostá spokojenost.
trochu hlučnějsí
Docela dobrá ale není tam nádoba na odstřediv vody když suši z také český návod musela jsem to hledat na internetu
zatím jsem tento výrobek neviděl.
Už se těším, až výrobek dorazí.
Spolehlivost,tichý chod,jednoduché ovládání,složka programů