Pračka se sušičkou Recenze Candy CSWS 4852DWE/1-S

Recenze Candy CSWS 4852DWE/1-S

Předem plněná pračka kombinovaná se sušičkou Candy CSWS 4852DWE/1-S se pyšní technologií KG detektor. Tento unikátní plně sensorlogický inteligentní systém si na základě množství a špinavosti vloženého prádla zcela sám upraví délku pracího cyklu. Navíc pračka disponuje možností automatického dávkování vody dle množství vloženého prádla. Pračka se sušičkou zvládne vyprat až 8 kg prádla na jeden…

frantiskakuzilkova23. dubna 2024

Velká spokojenost hned vyzkoušeno

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Candy nám v této konfiguraci sloužila 15 let ke vší spokojenosti bez závad. Spolehlivost, robustnost, jednoduchost. Používáme denně.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Od začátku nefunguje sušička.. Prádlo je mokrý, že z něj vysloveně chčije voda. Místo sušení připouští vodu.. Čekám servis.. Super koupě to bych blel..

Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel9. října 2022

Nejde stáhnout v aplikaci typ pračky. Nemám návod k obsluze.

Registrovaný uživatel27. září 2022

poměr cena/výkon

nejsou, možná malinko hlučnější

Registrovaný uživatel24. září 2022

Super produkt jsem velmi spokojen.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Disajn pěkný.Pračka prostorná.

Nemá návod.Neni srozumitelné vyčíst návod.Špatně se načítá program přes mobil.Zatím se mi prádlo nevysušilo.

Pere dobře ale špatný návod spíše bez mobilu vůbec žádný.Zatím jsem skládaná.

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Spokojenost velká ,oblečení čisté ,vysušení také oblečení suché a není zmuchlané.Mela jsem i LG 2v1 a prádlo bylo vlhké a pomazánka.

Registrovaný uživatel25. července 2022

Jednoduché intuitivní ovládání, dostatečný výběr z nabídky programu i bez smart funkce. Susicka vyzkoušena zatím pouze 1x na ručníky, vysledek perfektni při nastavení na stredni stupeň sušení, ručníky byly suché a perfektne nadýchali a jemné. Za me skvělý produkt za výbornou cenu. Pracka zůstává pračkou i bez smart funkci, pro me zbytečnost, nepotrebuji a ani nechci pracku ovládat, když nejsem doma, ani to nepovažuji za bezpečné. S touto značkou mám výborné a letité zkušenosti, Susicka je pro me bonus spis na zimní období, nicméně 2 v 1 je perfektni řešení i co se prostoru tyče. Takže naprostá spokojenost.

Pracka je hlucnejsi, což me překvapilo, předchozí pračky této značky hlučné nebyly. Nicméně pro me bezvýznamné, vzhledem k umístění pračky.

Naprosto dostačující kvalitní produkt 2v1 za perfektni cenu (necelých 8 tisíc),

Registrovaný uživatel8. června 2022

Lepší pračku se sušičkou za tuto cenu neseženete.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Krátké programy praní, takže je rychle vyprání.

Registrovaný uživatel29. května 2022

Registrovaný uživatel21. března 2022

Naprosto spokojená

Registrovaný uživatel28. února 2022

Je moc ticha co je supr

Přišla mi porouchaná....a nikdo se mě na nic neptal.ridic mi odpověděl že obal bych nepoškozený.to je teda Jednání

Registrovaný uživatel18. února 2022

Praní je bez výtky paráda

Sušičkajede moc bomby prádlo moc horké a zmuchlane ale možná, ze hledám pořad tu správnou kombinaci obou programu

Registrovaný uživatel15. února 2022

Pere a suší za cenu levné pračky.

Zatím se seznamují.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

při výběru částečně rozhodovala cena - zatím to vypadá že i za cenu kolem 8 500 korun jsem pořídil velmi dobrý výrobek

očekával bych lepší návod na používání nebo alespoň vysvětlení jednotlivých symbolů

při prvním spuštění jsem měl trochu problemy se sušičkou - nakonec vše spravilo odšroubování 3 vrutů a odsunutí horní desky a nahození "pojistek " na topnem tělese sušičky nyní vše funguje jak má

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Hodně funkcí, programů. Super pračka

Trvá mi delší dobu připojit se přes telefon

Koupila bych znovu