Neni moznost upravit dobu prani

Neni moznost upravit dobu prani
dobrá cena, už jsem vyzkoušela, dobře pere
doufám, že dlouho vydrží
Už jsme 4x odzkoušeli a zatím jsme spokojeni...
- nic jsme doposud nezjistili...
Moderní vzhled, široká nabídka programů, snadné ovládání, dobrý poměr cena - výkon.
Zatím v pořádku!
Objem pracího bubnu. Vejde se tam i peřina. Zatím první vyprání, vše proběhlo v pořádku jak má.
Trochu nesrozumitelný papírový návod na nastavení pracího programu. Zatím jsem nepřišla na to jak a kde zjistit jak dlouho pere každý určitý program.
Na Planeu velmi dobrý poměr cena výkon, ovládání jednoduché
Stejný model mi po cca 6 letech odešel
Dokud je v pořádku slušná a levná pračka pro běžné praní
dobře pere, je úsporná, má velký buben
má krátkou odtokovou hadici
dlouho vyčerpává vodu
odpovídající cena, nemá český návod
vejde se všude
Levná, skladná, jednoduchá....dostatečné množství pracích programů. Pro nenáročnou domácnost, úplně dostačující.
Docela hlučná, chybí časový ukazatel délky pracího programu.
Chtělo by doložit podrobný popis všech funkcí v češtině. Každý nemá možnost si zajistit podrobný popis na internetu, nevýhoda pro starší generaci
Necekali jsme zadne zazraky od pracky za 6000,ale prekvapive ma spoustu i nechtenych programu vcetne ovladani pres chytry mobil.Me nejvic vyhovuje ze muzu pridat nebo vyndat pradlo behem uz spusteneho programu a ze ma i velmi kratky program.
Nejstresovejsi obdobi bylo pri dorucovani pracky,asi jsme jedini komu dorucovali pracku 3x.