Pračka Recenze Candy CSS4 1382D3/2-S

Recenze Candy CSS4 1382D3/2-S

Úzká parní pračka Candy CSS4 1382D3/2-S s předním plněním je díky své hloubce vhodná do menších bytů či paneláku. Pračka disponuje kapacitou bubnu až na 8 kg prádla a je vybavena digitálně řízeným motorem, který dosahuje až 1 300 otáček při zachování nízké hlučnosti. Navíc je pračka velice úsporná, jelikož spadá do energetické třídy A +++.

Registrovaný uživatel4. července 2021

Pochybuji, že bude fungovat dlouho. Ale dokud funguje tak pere výborně a potichu.

Je to v podstatě jako dětská hračka. Spoje jsou tenoučké, motor je krytý igelitovým sáčkem, zadní stěna nepřiléhá a drží ji dva malé šroubečky. Vypouštěcí hadice je krátká. Guma kolem dvířek drží jen silou vůle. Odhaduju životnost přesně do konce záruky, možná ani to ne.

Lituji, že jsem za to vyhodila peníze.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Snadné ovládání, super programy,velký buben

Hvízdání při odstřeďování

Celkově jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel25. března 2021

Super cena s pěkně pere když mám 3 dcerku

Registrovaný uživatel13. února 2021

- pračka na to jak je úzká, má velký prostorný buben a velká dvířka pro vkládání objemnějšího prádla -pere moc dobře .krátké programy -přehledný displej -snadné ovládání -dobrá cena

.- pračka je dost hlučná ,při praní to jěště jde,ale při ždímání nepříjemně piští a je hlasitá , ( z pračky jsme samozřejmě odinstalovali všechny výstuže na převoz pračky ,usadily do roviny pomocí šroubovacích nožiček a vodováhy) zvažuji vrácení -reklamaci

- pračka je dobrá, levná a má spoustu dobrých programů ,ale je hlučná a piští ,možná jsem měla smůlu na špatný kus ,kdybych bydlela v paneláku tak mě sousedi kvůli hluku vystěhují

Registrovaný uživatel22. listopadu 2019

Koupila sem přesně to co jsem potřebovala a sem spokojená