Podle recenzí a udělala jsem dobře, pračka je tichá, dobrý výběr programů a používám ji často
Určitě bych si pračku koupila znovu , jsem velmi spokojená, koupila jsem si k sušičce Candy

Celkem dobré hodnocení této značky na d-testu s ohledem k ceně, velikost pračky vzhledem k malému prostoru. Máme ji krátce, ale zatím jsem spokojená, pere spolehlivě. Dle potřeby, někdy i 3-4xtýdně.
Zatím jsem spokojená, pere dobře.
Malá a přitom velká pračka
Spolehlivost
Zatím vyprány 2 várky prádla, dobře, rychle, při 800 ot. velmi slušně odstředěné. A není tak hlučná, přitom se uvádí "C".
Sice jsem pochopila systém praní, ale chybí podrobnější popis.
dobrá cena k poměru výkonu a možnostem praní
Tichá, úsporná pračka.
Koupil bych znova.
perfektně odstřeďuje
Vyhovuje ve všem, používám často.
Tichá, bez vibrací, přehledné programy, variabilita programů.
Výborná pračka jsem s ní velice spokojená.
Co je k pláči- k pračce nebyl k dispozici návod. Pátrali jsme na internetu a nic. Prostě Italové perou asi po slepu.
Velmi tichý chod, funguje
Tichá
ticha,stabilni.vysoke otacky zdimani.mnoho kratkych programu
spokojenost
dobry pomocnik za dobrou cenu