Myčka nádobí Recenze Candy CDIMN 4S622PS

Recenze Candy CDIMN 4S622PS

Myčka Candy CDIMN 4S622PS energetické třídy C umyje až 16 sad nádobí. Umožňuje připojení k WiFi a Bluetooth a ovládání přes aplikaci Simply Fi. Zařízení disponuje funkcí pro odložený začátek a konec, ovládáním pomocí hlasu, dotykovým textovým displejem s češtinou Smooth Touch a ochranou proti přetečení Aquaprotect. Je navíc kompatibilní s Google Assistant, a to v anglickém jazyce.

Registrovaný uživatel29. července 2024

Jsme velmi spokojení. Myčka nádherně myje nádobí. Programy taky super. Doporučujeme

Registrovaný uživatel4. července 2023

Nechápu, proč není přiložená redukce pro prodloužení odtokové hadice?

Jsme velice spokojeni. Samozřejmě, montáž desky na dvířka je "porod" , na 3x dobrý výsledek.

Registrovaný uživatel21. října 2022

Umyje nádobí lépe, než předchozí Whirpool.

Trošku hlučnější. Ale ještě nejsou namontované dvířka.

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

+ tři prostorné koše na nádobí + aplikace Simply-Fi + nízká spotřeba + pět let prodloužené záruky od výrobce (po registraci do čtrnácti dnů od zakoupení) + akce tablety na rok zdarma ( po registraci do čtrnácti dnů od zakoupení )

Registrovaný uživatel24. května 2022

Nedostatečné ochranné balení.privezeno s promáčklým bokem. Opravil jsem to sám.

Registrovaný uživatel1. května 2021

Již dříve jsme myčku Candy měli a byli jsme spokojeni, vydržela 10 let bez poruch. Líbí se nám prog. na rychlé mytí. Celkové mytí a ostatní prog. super. Naprostá spokojenost. Myčku využíváme každý den, o víkendu 2x až 3x za den. Myčka je velmi tichá.

Asi po 10ti dnech přestal fungovat otevírač dveří myčky. ( budu řešit přes servis v rámci záruky. )

Až na nefunkční automatické otevírání dvířek pro lepší sušení, musím říci, že myčka naprosto splnila naše očekávání.