Myje nádobí dobře. Po umytí ho dobře osuší.
Chybí displej odpočítávající dobu mytí.
Výsuvný koš na nádobí je ode dna zbytečně vysoko, takže je snížen prostor pro objemnější kusy.

Myje nádobí dobře. Po umytí ho dobře osuší.
Chybí displej odpočítávající dobu mytí.
Do kuchyně by se nám již větší myčka nevešla. Tato se perfektně vejde na kuchyňskou linku pod skříňky.
Koupili jsme ji po dosloužení myčky rovněž značky Candy, se kterou jsme byli spokojení. Za těch deset let jsou znát určitá vylepšení. Oproti předchozí myčce je tato výrazně tišší a má koš z podstatně kvalitnějšího materiálu. Pro dva až tři lidi naprosto ideální výrobek.
Suprová je spotřeba vody šest a půl litru na mnou většinou užívaný cyklus a spotřeba půl kWh.
Používám denně, vedle hrnků, talířů atd. se tam vždy vejdou ještě misky, případně kastrol.
Prostorově, energeticky i spotřebou vody velmi šetrná myčka. Doporučuji každé domácnosti o dvou třech lidech.
jsme spokojeni. Dříve jsme používali podobný tip vyrobený Číně. protože jsme sami 2 typ Candy nám zcela vyhovuje k dennímu použití, s tou jsme nebyli spokojeni. Jako první myčku nádobí jsme měli z Německa značku Bosch.
zatím jsme se současnou myčkou Candy plně spokojenispo
Málo místa na hrníčky- je to jenom na kávové hrníčky, špatně drží talíře.
protože jsme potřebovali rychle myčku
nebyl u ní český návod po dost ostré výměně s operátorem nám jej dodatečně poslali poštou a další snad jediná co si při dost vysoké ceně si účtovali nevídaně vysoké dopravné