male rozměry pro dva lidi dobrá volba
návod není dostatečný
naše první pračka s předním plněním dvě předchozí s horním odcházela ložiska po 3 a6 letech snad tahle vydrží déle

male rozměry pro dva lidi dobrá volba
návod není dostatečný
malé rozměry
Samozřejmě bez českého návodu.
Pěkný vzhled, spousta programů, snadná obsluha.
Šroubení na přítoku vody jsem musel doplnit gumovým těsnícím kroužkem.
Jinak spokojenost. Pro malé koupelny ideální pračka.
- má černá dvířka,což jsem při nákupu nevěděla,chtěla jsem bílá a u té bývalé pračky byly také bytelnější, tyto jsou dosti fórová, jak se říká
- je i docela hlučná při odstřeďování a i docela často cestuje a přitom je v rovnováze
rozměr
Kvůli výhodné ceně a zejména pak pro její rozměry. Zatím jsme pračku použili je jednou a šla dobře.
Pro jeho malé rozměry - šířka 51cm.
Silně při vyšších otáčkách vibruje. Bylo zjištěno při prvním odstřeďování při 600ot/min, že výrobek silně vibruje a hlučí. Nebyly totiž dodavatelskou firmou odstraněny fixační podložky, což tyto vibrace způsobuje.
S výrobkem nejsme spokojeni, zejména pak se způsobem doručení. a také se započtením sumy 890,- Kč za komfortní doručení. Pračka byla dodána v původním balení na práh bytu s tím, že v době covidové krize nesmí pracovník dodavatelské firmy vstupovat do bytu. Servis pro firmu Candy provádí pouze pražská pobočka, ačkoliv na seznamu servisních firem je uvedena pro Jihlavu fa. Elektro - Nekvinda.
vlezl do malého prostoru a pere dobře
je tichá
často a až se narodí Vojtíšek ještě častěji
ok pračka
Moje první Candy 3 sloužila věrně víc než 20 let nejdřív u mně doma a později u mámy . Minulý rok ,když se ji při ždímání začalo ozývat ložisko , jsme ji poslali o dům dál a máma si pořídila Candy novou .
Teď si zařizuji nový byt a volba pračky byla dopředu jasná :o) Léty prověřená Candy která nikde nepřekáží a pere jak má .
Určitě doporučuji . Za mně maximální spokojenost .