Používám v kamionu už více než 20 let, malé a skladné, není to na velký vaření, ale na vodu na kafe a ohřátí jídla plně dostačující.

Jednoduchost, možnost odpojení.
Pouzivali jsme na grilovani v kartuze vydrzela plne 4 grilovacky pro 5ti clennou rodinu
Výborný pomocník pro řidiče kamionu
Kupujeme již 30 roku
Tento produkt využívám dennodenně , protože jsem řidič kamionu a bez něj se nemůžu obejít. Je skladný a jsem spokojený s jeho využitím při přípravě jídla.
spolehlivý
tento výrobek nemá chybu!!!
Nestabilní
Jednoduché připojení a odpojení vařiče od kartuše. Bezpečný samotěsnící ventil při přepravě.
zatím nevyzkoušeno
Proro že používam kampy vaříč na nožkách a jsem stým spokojen vydrží a ne unika s kartuše
Zdála se mně výhodná cena.
Velká, skladná
Dá se na rozdíl od jiných bomb bez problémů nasadit a zase zdemontovat. Jiné typy prostě narazíte a musíte buď vypálit nebo zahodit, protože vám uteče plyn.
Kdysi se prodává li i poloviční bomby.,které měli jako vařič větší stabilitu a bylo i skladnejsi.
+ Používám to při cestování již dlouhá léta. Je to velmi praktické v tom, že se dá kdykoliv vařič odmontovat a opakovaně používat, než se vyprázdní bomba. Je to docela skladné.
Je škoda, že se už asi nevyrábí poloviční bomby. Byly ještě skladnější.
Plusy převyšují mínusy.
Dlouho vydrží
Vydrží spoustu dovolených, i doma když nejde elektřina
používám již asi 20 let -super
prostě nej
Splnuje to co se od toho ocekava :)
Priaznivá cena.