Trekingová hůl Recenze Camp Sonic Alu Evo

Recenze Camp Sonic Alu Evo

Minimalistické teleskopické hole Sonic Alu jsou vyrobeny z velmi odolného a přitom extrémně lehkého vysokopevnostního hliníku. Hodí se ke klasické turistice, ale nezklamou vás ani v horách. Tvrdý karbidový hrot, ergonomická rukojeť a tři druhy košíčků, které lehce vyměníte i bez nářadí, činí z těchto holí jedny z nejlepších holí pro běžné použití. Unikátní systém aretace je velmi praktický.

eva.jedlicka15. března 2025

- chtěla jsem hůlky, které budou při složení krátké, abych je mohla dát do příručního zavazadla - líbila se mi cena a hmotost

- nejsem schopná hůlky složit aniž by se jeden díl nevysouval= při chůzi vypadává a klape

Nedoporučuji. Nebo je asi potřeba nějaký speciální pohyb, na který jsem nepřišla. Jsou to moje třetí hole a s žádnými jsem při skládání neměla potíže, jen s těmito. Vracím.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2024

Ve složeném stavu malé, vlezou se do příručního zavazadla na palubu letadla. Výhodou je i obal, který se k hůlkám dodává. Snadná manipulace při sestavování a rozkládání. Příjemná rukojeť. Zatím použity jen s bodci na sopce. Zimní kotoučky ještě čekají na svoje využití.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Palice sú ľahké a skladné a v teréne dobre držia.

Spokojnosť.

Registrovaný uživatel27. července 2022

nenašel jsem chybu, perfektní.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Sháněla jsem mini hůlky,které se dají složit a vejdou se do batohu. Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Lehke Skladné

Nekvalitní - jedna hole se rozbila ještě před prvním použitím (uznána reklamace, opraveno), po 2 měsících se rozbila znovu. Bohužel nespolehlivé a vzhledem ke kvalitě dost drahé.

Pro trailový běh doporučuji zvolit kvalitnější hůlky.