Jednoduché složení, velice lehké.

Jednoduché složení, velice lehké.
Nejlepší hole co jsem měl proto jsem si koupil další náhradní, super hmotnost kvalitní zpracování výborně se drží a poutka nepovolují prostě vynikající výrobek. Použivám je do horského terénu, kde je potřeba nízká hmotnost a výdrž což tyto hole naprosto splnili.
Velmi lehké
Skladné
Rychlé složení
Naprosto zbytečné plastové kolečko u hrotu, které se mezi kameny zachytává, což mi způsobilo vypadnutí hole z lepené části.
Lehké, skladné, kvalitní.
Poměr cena / kvalita.
Mám je už delší dobu a spokojenost tak kupuji pro manzela
-váha
-rychloupínáky na nastavení délky
-dodávají se i s krytkami na asfalt
-cena
-fixace řemínků na ruku moc nedrží ale nevadilo mi to
Využito zatím jednou na týdenním treku, hlavně na stoupání a jako tyčka při stavbě přístřešku. Celkově spokojenost, necelých půl kila za tu cenu, super.
Výborné hole v poměru cena/hmotnost/kvalita. Osobně vyzkoušeno na B7 - ne jednou jsem se pořádně o ně opřel (moje hmotnost 100kg) a drželi skvěle!
Jsou skvěle, jen pro skutečný treck nebo běh není úplně praktické samoupinaci aretace. Je to chvilka, ale vlastně se mi nechtělo kolikrát nastavovat na chvíli do kopce. Jinak skvěle, lehké.
Lehke, vyborne tlumi
Vybirne hole v pomeru cena/výkon. K idealu chybi jen korkove rukojeti
Jednoduché nastavení, nepadají
- lehké
- dobře se drží
- snadné a pohodlné štelování výšky
Hůlky vypadají velmi dobře, zatím nevyzkoušeno v terénu.
Trochu přesahuje upevnění poutka na rukojeti, možná to bude znát při pohybu (mírně čouhá kovová tyčinka)
Neuvěřitelně lehké.
nízká váha
zacvakávací nastavení (není potřeba šroubovat)
zimní kotouče
při používání se povolují poutka na ruce
Hole jsou skvělé, doporučuji