batoh na kolo Recenze CamelBak Hawg Pro 20 20 l

Recenze CamelBak Hawg Pro 20 20 l

CamelBak Hawg Pro 20 je propracovaný cyklistický batoh pro náročné celodenní výlety. Pojme pumpičku, nářadí, duši, oblečení, svačinu, XC přilbu, telefon, brýle, peněženku, klíče apod. Ve výbavě najdete Magnetic Tube Trap a Helmet Hook, kapsu na telefon či brýle, kapsy v bederních popruzích, reflexní prvky, poutko na blikačku, integrovanou pláštěnku a organizér.

Milhaus3. března 2024

Batoh propracovaný do detailu, spousta kapsiček, hrudní pás na magnet, pohodlné a odvětrané ramenní popruhy i záda, spousta místa uvnitř a kompresní pásky na zmenšení objemu.

Kvalitní batoh za odpovídající cenu.

Varianta šedý
Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Organizer uvnitř batohu

Na víkend jsem si měl koupit ten větší

Varianta šedý
Registrovaný uživatel23. července 2023

Původně jsem chtěl 14l, ale když přišel tak jsem zjistil že do něj nedám co potřebuji. Tak jsem poslal zpět a vzal 20l. Za mě bomba batoh vozím i lékárničku atd. Super je i rezervoár, žádná pachuť atd, i když tři litry na zádech je už pěkná nálož. Rozhodně to není batoh na turistiku protože na záda sedne až v předklonu. Někomu se může díky tvaru zdát velký, ale to je způsobeno odvětráním zad.

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

zpracování , kvalita, praktičnost

vyšší cena

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Prodyšnost, velikost, zpracování, možnost vložení chrániče páteře, prostor pro velký pitný vak(který je součástí batohu). Kvalitně zpracované upínání na přilbu/integrálu a chrániče jsou v této kategorii spíš samozřejmostí.

Absence pláštěnky, nemožnost úplně odklopit víko servisní kapsy, menší počet venkovních kapes, než u konkurence.

Ideální batoh na kolo pro kombinaci s chráničovou zbrojí. Velkou výhodou je možnost vložení chrániče páteře pro delší vyjížďky, například při hledání nových lokalit. Objem je dostatečný pro celodenní vyjížďky po celý rok. Super poměr kvality a ceny.