Pánský parfém Recenze Calvin Klein Eternity Summer Man EDT 2019 100 ml

Recenze Calvin Klein Eternity Summer Man EDT 2019 100 ml

Pánská toaletní voda Calvin Klein Eternity for Men Summer 2019 dokonale podtrhne každé vaše letní dobrodružství. Kombinace bergamotu, limetky a koriandru zajišťuje hned s prvními tóny příval nebývalé svěžesti. Aromatické srdce vonné kompozice tvořené bazalkou, šalvějí a mořskou solí vám následně dodá pocit, že se právě nacházíte na slunném mořském pobřeží. Díky základu z pižma, ambry a cedrového…

Registrovaný uživatel4. června 2022

Cena, vůně

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Svěží, už podle názvu letní vůně. Po prvních 3. nebo 4. použití jsem necítil skoro nic, ale pak se vůně rozjela. Teď jsem spokojený, na léto bude ideální.

Pomalý rozjezd vůně

V celku jsem spokojený, CK je má oblíbená značka a ta mě ještě nikdy nezklamala.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Objem cena

Podlé popisů a vůně je úplně odlišná.. Tento model parfému CK. Je Oňičem.. PS-Nelze ani prodat za zlomek ceny.. hm..

Neobjednavať !

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

příjemná pánská/klučičí vůně pro letní dny

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Koupila jsem synovi 22 let a je nadšený a jeho přítelkyně taky...moc dlouho sice nevydrží ale krásná vůně

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Jemná vůně , příjemná na letní dny

slabší výdrž

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Celkem sympatická vůně. Jemná, nedusí.

Nepřijde mi ničím zvláštní, ničím nevyčnívá nad ostatní.

Hezká vůně pro každý den. Neoslní, ale ani neurazí. Výdrž pár hodin.