Recenze Calibra Veterinary Diets Dog Adult/Senior konzerva Gastrointestinal Low Fat Tuna/Lamb 400 g

Toto kompletní dietní krmivo je určeno pro dospělé a starší psy všech plemen. Je určeno pro omezení střevních resorpčních onemocnění, při exokrinní pankreatické nedostatečnosti a jako podpora metabolismu lipidů v případě hyperlipidemie. Produkt je v balení 400 g.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Konzerva Calibra Veterinary Diets Gastrointestinal Low Fat je podle recenzí vhodná pro psy s trávicími problémy a dietními omezeními. Většina psů ji dobře snáší a chutná jim, i když někteří majitelé zmiňují nepříjemný zápach. Produkt pomáhá při zažívacích potížích a je lehce stravitelný, což z něj činí užitečnou volbu pro nemocné psy.

• Chutná většině psů
  • Lehce stravitelné
  • Pomáhá při zažívacích potížích
  • Vhodné pro psy s dietními omezeními
  • Konzistence vyhovuje psům
  • Nepříjemný zápach po tuňáku
  • Někteří psi odmítají kvůli vůni nebo chuti

hana.kupca28. července 2026

Jessince chutná a rychlé doručení

janomato73027. července 2026

Ľahko stráviteľné

miewaldova19. července 2026

Betty pomáhá při zažívacích problémů

sindelarova.vladka14. července 2026

Vhodná strava pro mého nemocného pejska

Vše v pořádku, nemám žádný problém a budu zde i nadále objednávat.

pelantova.lenka26. června 2026

Náš psí senior začal mít problémy se slinivkou. Chvíli trvalo, než jsme přišli na to, jak do něj dostat dietní jídlo. Začali jsme střídat low fat konzervy, abychom měnili chutě a konzistence. Střídáme s varenym jídlem a zatím dobré. Pokud náš marod baští, je to fajn.

zuzikraus8. června 2026

Konzistence Psovi chutná

katypokorna19. května 2026

Moje fenka konzervu sní když do ní přimíchám jinou. Asi jí moc nesedí vůně nebo chuť. Ale je to dieta...

lafata0626. ledna 2026

naší fence udělala tahle konzerva líp po tom co opakovaně zvracela. přišlo nám, že po dlouhodobější konzumaci měla i více energie, asi protože už jí nebylo špatně :)

bohužel má nepříjemný zápach po tuňáku

l.sikulova15. října 2025

Chutné