Recenze Calibra Life Cat Sterilised konzerva Turkey 200 g

Life Cat Sterilised je konzerva určená pro dospělé kočky. Je vhodná pro kočky po kastraci. Kompletní vlhké krmivo je založeno na jediném druhu proteinu. Receptura je sestavena z limitovaného počtu ingrediencí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Konzerva Calibra Life Cat Sterilised Turkey je podle recenzí chutná a pomáhá kočkám s trávicími potížemi. Obsahuje hodně masa a voní přirozeně, což zvyšuje její přijatelnost. U některých koček však může dojít k odmítání po prvním podání, což je třeba zvážit při nákupu.

• Kočkám chutná i při mlsnosti
  • Pomáhá při zažívacích potížích a intolerancích
  • Obsahuje hodně masa
  • Voní přirozeně
  • Kočky jej přijímají jako doplněk k dietě
  • Některé kočky po prvním podání odmítají

zuzana.brokesova17. února 2026

Konzerva chutná a zažehnala vleklé zažívací potíže u kocoura s intolerancí. Je problém, aby kočce krmivo chutnalo a zároveň pomáhalo, tady splněno obojí. A to mám extra gurmána)))

Doporučuji pro kočky s intolerancí potravin, průjmy a zvracením. Chce to být opravdu vytrvalý a krmit pouze tímto. Výsledky se dostaví.

modroska7. března 2024

Tuto konzervu jsme koupili jako doplněk k ledvinové dietě. Důležité bylo, že mu chutnala, jiné kapsičky odmítal. Je plná masa a voní. Koupili jsme poprvé.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2023

Kočky jej snědly jen na poprvé, pak už nechtěly, tak nevím nevím...

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Chutná i naší mlsné kočičce.

Registrovaný uživatel15. července 2023

Tuhle kupují a ještě tu se srdíčky. Dávám dvoum kocourkum, když už nemají maso, krky ani srdíčka, nebo to prostě zapomenu vyndat z mrazáku. Moc jim chutnají

Prostě jim je rada kupuji a musím je mít v zásobě

Registrovaný uživatel27. května 2023

Spokojená kočka

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Taky vynikající, jako ostatní příchutě.