vyhovujíci množství i cena
jinak se dá doporučuji po vyzkoušení nemusí kočce vyhovovat

vyhovujíci množství i cena
jinak se dá doporučuji po vyzkoušení nemusí kočce vyhovovat
Dobře hrudkuje, přijatelná cena.
Hrudkuje
dobře hrudkuje, velikost zrnek našim kočkám vyhovuje
trochu práší
Hrudkuje dostatečně
Pohlcuje pachy
Akorát sypké
Dobrý poměr cena a kvalita
Hrubší stelivo, krásně hrudkuje, pohlcuje pach, vynáší se o trošililinku méně než to drobnější :)
Příznivá cena. Mám chovnou stanici, deset dospělých koček, plus často koťata, takže velkou spotřebu a toto stelivo používám už rok, spokojenost.
Mohlo by lépe pohlcovat pachy.
Vyhovuje mi, poměr cena kvalita, spokojenost. Dobře hrudkuje, nelepí se kočkám na packy, na srst a nevynáší ho tolik z WC, jako třeba tigerino. Biocats je sice lepší, má tu výhodu, že více pohlcuje pachy, ale šel cenově dost nahoru. U tohoto steliva je příznivá cena, takže zatím mu zůstáváme věrní.
krásně hrudkuju
O trošičku méně práší a méně se vynáší, kvůli větším zrnům. Krásně hrudkuje a pobírá pachy.
Stelivo nezapáchá, jak u některých, kdy druhý den je cítit.
Vydrží více, než levné varianty.
- Moč se při výběru drolí a tak zůstává hodně písku pak ve wc.
- kamínky jsou moc velké
Oproti jiným značkám je tato dobrá. Budu však zkoušet příště i jinou značku. Věřím, že v této cenové relaci jsou i kvalitnější.
Nezapachá
Hrudkuje
Velké balení
Hodně hrubý, ne všem mým kočičkám vyhovuje
Dobře hrudkuje, nezapacha.
Můžu jen doporučit
hrudkuje dobře
Nízká cena, kočky na to chodí
Velmi špatně hrudkující stelivo. Hrudky se špatně vybírají a rozpadají se. Oproti Brit fresh opravdu hrůza.
Doporučuji si připlatit za kvalitnější stelivo toto je opravdu hrubé a nehrudkuje.