Dámský parfém Recenze Byredo La Tulipe W EDP

Recenze Byredo La Tulipe W EDP

La Tulipe je květinová vůně pro ženy z portfolia švédské značky nikových (niche) parfémů Byredo. Byredo staví své vynikající renomé především na důrazu na kvalitu. Všechny produkty jsou vyráběné ve Švédsku a zrozené z nesmírné kreativity zakladatele značky Bena Gorhama, bývalého profesionálního basketbalisty, již od mládí přímo posedlého mocí vůní. Jako všechny vůně značky Byredo, také…

bux083014. října 2025

smell good

Varianta 100 ml
rouckova12. dubna 2025

Příjemná, jemná, ale zároveň výrazná letní /jarní vůně. U mě navozuje pocit štěstí a relaxace. Lidé ji vnímají a komentují. Líbí se mi jednoduchost flakonu a je skvělé, že víčko má uvnitř magnet, tak nepadá, když je parfém uvnitř tašky.

Varianta 100 ml
Registrovaný uživatel28. února 2022

Vybrala jsem si na základě filtru "nechci lilie a konvalinky" Oslovil mě jako netuctová novinka (tedy pro mě novinka) Zvědavost, jak tvůrce uchopil vůni tulipánů, které v přírodní podobě nevoní Zakoupeno přes internet bez testu vůně, tedy metoda hop nebo trop Vůně mě doslova omráčila, jako bych vstoupila do prodejny plné rozkvetlých květů Neumím definovat základní vůni, je to bezbřehá vlna květinových vůní Rafinovanost spočívá v tom, že po prvotním pocitu, že tohle spolucestující v MHD nezvládnou, si doslova návykově na vůni zvyknete a potřebujete ji mít Vůně se rozloží na jemnější tóny a je nádherná, jenom ty tulipány... no nevím, ty jsem nedefinovala

Jediným "záporem" je poměrně vysoká cena

Varianta 50 ml