Neni vhodny pro vozy MPV, u mne konkretne Mercedes V / Vito

Neni vhodny pro vozy MPV, u mne konkretne Mercedes V / Vito
Jednoduchá obsluha
Cena ale stoji to za to
Snadná montáž na taž. zařízení.
Krátké upínací pásky a třmeny .Elektrokolo bez baterie nelze uvázat.
Pevná konstrukce, možnost složení při uložení v garáži, v balení přijde smontované.
Cena! Úplně stejný produkt pod názvem Nosič kol na tažné zařízení VISION 4 - pro 4 kola, CARFACE mají v Auto Kelly z 6.500,-
Produkt je fajn, ale pod značkou CARFACE v Auto Kelly ho koupíte za poloviční cenu,
Skladnost, drží výborně, kvalitní výrobek
skladnost, robustnost, rychlost sestavení
Jednoduché
Lehké
Skladné
Dostatečně robustní - alespoń se zdá zatím
Úplně první montáž zabrala trochu více času, ale už na podruhé bylo za 5 min nachystáno
Doporučuju jako vynikající levnější alternativu vůči
Jednoduchá manipulace, snadná instalace kol, pevná konstrukce, velmi skladný.
Jednoduchá instalace. Pevné..na 4 kola perfekt
Skladný, jednoduchá manipulace, 4 velká kola lze převážet bez problémů, možnost složení do kompaktnější velikosti.
Lanko pro zajištění kol je celkem tenké, pro jistotu jsem pořídil pevnější zámek.
Výborný poměr cena/užitná hodnota, díky možnosti složení ani nezabírá moc místa. Lze na něm převážet 4 dospělá kola bez problémů, i 29". Uvítal bych větší zabezpečení proti krádeži, například možnost uzamknout každé kolo zvlášť, ale v kombinaci s kvalitním zámkem na kola je zajištění dostatečné. Jinak naprostá spokojenost.
lehký ,skladný
lehke, snadno sestavitelne.
Zatim po prvnim pouziti zadne
sedí super , rychlost montáže super, v jednoduchosti je síla..........
zatím jsem na nic nepřišel, snad jen doposud vozím pouze dětská kola, tak uvidím jak to půjde s kolama pro dospělé ( 4 kola)
Velmi snadná montáž i demontáž na tažné zařízení. Snadno se schová na parkovišti do kufru u auta. Při skladování doma,když je složený zabere jen minimum místa.
Při plném naložení se snadno nechá sklopit a otevřít 5 dveře. Zatím jenom spokojenost.
Dá se složit, je sklopný, dostatečně jsou daleko od sebe lyžiny, takže montáž 4 kol je otázka chvilky a není třeba složitě kola nasazovat a přemýšlet jak je tam dát...a plus je, že v lezou v pohodě i elektrokola...
Krátké horní pásky, které drží rám kola,také v případě širšího rámu je to problém já mám 7x9 cm je to jen tak tak, na poslední zoubek ...bylo by lepší kdyby byly stejně dlouhé jako pásky co drží kola..
Perfektni nosič kol..
Vše co jsem chtěl splňuje. Se svými výsledným složenými rozměry mě překvapil, jako se zpracováním a detailem! Pecka
Kola se širšímu řídítky se bez stáhnutých sedadel nevejdou vedle sebe. A to je nosič o 3cm na každé místo širší než jeho nástupce. Jinak bez záporů.
Lepší než Hakr a Thule.
Kvalita zpracování, je určen i pro 2 elektrokola, rychlé upevnění kol
Skladnost a jednoduchost
Uzamykání kol lankem, vyřešil další spirálový zámek
Za ty peníze vynikající