kapesní nůž Recenze Buck Knives 110 Folding Hunter Knife 0110BRS-B

Recenze Buck Knives 110 Folding Hunter Knife 0110BRS-B

Klasický zavírací nůž 110 Folding Hunter Knife od značky Buck Knives je skvělý doplněk pro různé outdoorové aktivity, například turistiku, grilování nebo kempování, ale také každodenní nošení. Čepel z nerezavějící oceli 420HC se otevírá zářezem v čepeli a v otevřené pozici ji drží pojistka backlock. Rukojeť je vyrobena z ebenového dřeva a mosazi. K noži se dodává kožené pouzdro pro nošení na…

tomas.jakl5. září 2025

Krásně ostrý z výroby, pravidelná faseta ostří, lehce chodící mechanismu, vycentrovaná čepel zavřeného nože, bytelně působící pouzdro.

Milan.Polivka21. července 2025

perfektní provedení, hlavně klasický krásný nůž

nic jsem nenašel, věděl jsem co kupuji

musel jsem k němu "dozrát"

vvvelik17. dubna 2025

Perfektní dílenské zpracování, robustní konstrukce, poctivá kvalita materiálů.

Nůž došel příkladně nabroušený, s dokonalým zpracováním v 1A kvalitě! Čepel nemá v nýtu vůli, pěkně drží, materiály jsou poctivé. Nůž je až trochu překvapivě masivní, o to lépe chápu proč ho trampové používali a používají jako jediný nůž. Pouzdro je krásné, kvalitní. Zatím nejhodnotnější zavírák, co jsem měl v ruce.

Franta K1. října 2024

Klasický robustní nůž ze staré školy. Pro někoho legenda. Parádní zpracování, střenka z exotického dřeva, velmi dobře padne do ruky, velikost tak akorát. Kožené pouzdro jako bonus.

Váha - mosaz na příložkách je prostě poctivá.

Klasický zavírák. Je dobře, že tento nůž stále odolává všelijakým módním výstřelkům nožů z čínské produkce :-) Koupi rozhodně doporučuji.