Recenze Bubny podzimu - Diana Gabaldon

Recenze Bubny podzimu - Diana Gabaldon

Tento díl navazuje na předchozí příběhy Jamieho Frasera a jeho ženy Claire, kteří se se skupinkou přátel po předchozích útrapách dobrodružné plavby, jež skončila ztroskotáním, ocitají v Americe. Vydají se do kolonie v Jižní Karolíně, kde má Jamie příbuzné. Amerika v polovině osmnáctého století je skutečně Novou zemí, nesmírnou divočinou obydlenou indiány a divou zvěří a guvernéři kolonií…

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Je to další díl rozsáhlé série knih jedné autorky. Kniha se čte velmi dobře, v pozadí příběhu se odehrávají historické události 18.století v Novém Světě. Knihu mám stále při ruce a neodložím ji, dokud nepřečtu posledním stranu.

Nezjistila jsem zatím žádné zápory

Registrovaný uživatel16. května 2020

Velmi zajímavé .

Registrovaný uživatel15. srpna 2019

super čtivé, napínavý příběh

moc těžká kniha

výborné čtení

Registrovaný uživatel12. srpna 2019

Všechny díly jsou úžasně čtivé,už čtu t.č.poslední Ledový dech,seriál podle předlohy nemá chybu,díky Diano

Doporučuji hlavně ženám,které mají rády romantiku,historii,napětí.Stránky se obrací samy