Recenze Brzáková Pavlína, Dušek Jaroslav: Ze mě, Cesta blázna

Recenze Brzáková Pavlína, Dušek Jaroslav: Ze mě, Cesta blázna

Slovní hříčka Ze mě se stala názvem pro pestrou koláž povídání, příběhů, samomluvy i rozhovorů, které vedl herec a experimentátor Jaroslav Dušek s etnografkou a šamankou Pavlínou Brzákovou. Cesta blázna a vnitřní svět Jaroslava Duška. Autorizované povídání známého herce Jaroslava Duška o narození, životě a smrti. Příběhy protkané přítomností, volné asociace a rozmanitá setkání se Skutečností.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Jaroslav Dušek se stal hlasem, který dokáže proměňovat životy posluchačů jeho divadelních představení (Čtyři dohody), filmových dokumentů, přednášek a rozhovorů. Knížka autorizovaného Duškova povídání je dalším barevným sklíčkem z vitráže ve vznešené stavbě předávání poznání, moudrosti a pro některé jistě bláznovství.

Více na
Registrovaný uživatel29. července 2021

Pobaví, otevře oči, někomu třeba i obzory. Dozvíte se hodně zajímavých, nevšedních a někdy i bláznivých věci, jak jinak, ze života pana Duška. Příjemné čtení na léto .

Registrovaný uživatel7. června 2021

Moc hezká kniha, která se čte příjemně. Je při ní hezky na duši. Co také čekat od Duška?

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Jaké klady? Je to prostě kniha. A dobrá kniha. To snad mluví za vše...

žádné jsem nehledal

Mám rád pana Duška, rád poslouchám jeho názory a obdivuji jeho životní rozhled. V knize jsem nehledal klady, ani zápory. Zajímal jsem se o ní prostě proto, že je o panu Duškovi. Hezky se čte, příjemně se s ní usíná :-).

lena.formanova4. července 2020

Myšlenky v knize mně zajímají,knížku je třeba číst vícekrát

Registrovaný uživatel3. února 2018

dobře se čte