Recenze BRUNNER Comet 0102968N šedý/bílý

Comet od značky BRUNNER je praktický a kompaktní předstan, který rozšíří prostor vaší dodávky. Tento prostor poté můžete využít k přespání, k vaření nebo k uschování věcí či kol. Hlavním lákadlem stanu je jeho konstrukce, díky které nepotřebujete žádné pruty ani tyče. Předstan stačí přetáhnout přes zadní dveře a je hotovo.

bendova.eva8231. srpna 2026

Rychle postavený Kvalitní materiál Otevírací všechny tři strany

Mám na Toyotě Proace, tvar zadních vrat je o trošku jiný než u VW, takže nesedí úplně zpevněné místa na hranách, ale v ničem to nevadí. Jsem spokojená

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2
nikobara31. srpna 2026

Mame presne co jsme chteli

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2Uživatelský obrázek č. 3Uživatelský obrázek č. 4
meggi5212. července 2026

od zkoušeno a dobré.

Mohly být magnety i po bocích, a plenta pod autem.

Dobrý a po úpravách bude super.

stanislav.haviar4. srpna 2025

Chytré háčky na zaháknutí Dobrý obal, do kterého to jde sbalit "nastojato", kdy si to člověk odhákne až sbalené Reflexní šňůrky

Ještě by mi chybělo nějaké řešení zaháknout za kola a ne jen do země, to si musím dodělat. Plast trochu divně páchl po rozbalení, každý den to bylo ale trochu lepší. Plastové kolík jsou sice svítící, ale snadno prasknou, doporušuji vzít vlatní kovové.

Skvěl sedí na T5, vevnitř je pak útulno a sucho. Pozor, není obsažena podlážka (korektně uvedeno, ale kdyby někdo přehlédl).

Registrovaný uživatel22. září 2022

Rychle postaveno, rychle sbaleno. Soukromí, ochrana proti dešti a větru, rozšíření prostoru.

Nemá podlahu.