0,45 kg**Browin Udící štěpka na vepřové maso 6-8 mm 450 g**
Hledáte kvalitní dřevní štěpku na uzení a grilování vepřového masa? Udící štěpka od výrobce Browin, kombinace olšového a bukového dřeva, může vyhovovat vašim potřebám. Tento produkt je vytvořen z poměru 70 % olše a 30 % buku, což dodává pokrmům dokonalou vůni a chuť.
Informace o Browin Udící štěpka na vepřové maso 6-8 mm 450 g
Popis
**Browin Udící štěpka na vepřové maso 6-8 mm 450 g**
Hledáte kvalitní dřevní štěpku na uzení a grilování vepřového masa? Udící štěpka od výrobce Browin, kombinace olšového a bukového dřeva, může vyhovovat vašim potřebám. Tento produkt je vytvořen z poměru 70 % olše a 30 % buku, což dodává pokrmům dokonalou vůni a chuť. Díky těmto štěpkám získá vepřové maso atraktivní zlatohnědou barvu, což přispěje k lepšímu vzhledu hotového pokrmu.
Balení obsahuje 450 gramů dřevní štěpky, což postačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení). Hmotnost balení je 0,45 kilogramu. Štěpky mají optimální obsah vody pod 11 %, který zajišťuje snadné zapálení a účinnou produkci kouře. Standardizovaná velikost 6-8 mm (třída 8) umožňuje použití jak v malých, tak i velkých udírnách a také v kombinaci s generátorem kouře.
Štěpka je 100% přírodní, bez impregnačních a konzervačních látek, což znamená, že je bezpečná a čistá. Neobsahuje prachové frakce, což přispívá k čistějšímu uzení a grilování. Při grilování doporučujeme kolem žhnoucího dřevěného uhlí položit dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek, nepokládat je přímo na oheň, aby se nespálily. Pro hospodárné využití štěpky lze mírně navlhčit vodou, což podpoří produkci kouře. Zakryjte gril víkem ihned po umístění jídla na gril, doba grilování se odvíjí od velikosti a druhu masa, běžně mezi 10 až 30 minutami. Při uzení je postup různý podle použité udírny.
Tento výrobek může oslovit každého milovníka uzených a grilovaných pokrmů, který ocení přírodní, ekologicky šetrné materiály a chce dosáhnout profesionálních výsledků ve své kuchyni.