Domácí uzeniny jsou chuťově lepší, zdravější a levnější než jejich protějšky z obchodu. Pokud jste se rozhodli připravit domácí klobásu bude toto bílkovinné střívko perfektní volbou.• Pro dušení, uzení - bílkovinné střívko na klobásy je vhodné pro dušení a uzení teplých i studených domácích výrobků.• Pro různé druhy klobás - střívka vám umožní vyrobit si vlastní lahodné klobásy, a také klobásy s…
Informace o Browin 310302 umělé uzenářské střevo 65 mm x 4 m
Popis
Domácí uzeniny jsou chuťově lepší, zdravější a levnější než jejich protějšky z obchodu. Pokud jste se rozhodli připravit domácí klobásu bude toto bílkovinné střívko perfektní volbou.• Pro dušení, uzení - bílkovinné střívko na klobásy je vhodné pro dušení a uzení teplých i studených domácích výrobků.• Pro různé druhy klobás - střívka vám umožní vyrobit si vlastní lahodné klobásy, a také klobásy s dlouhou dobou zrání.• Snadné použití - velmi snadno se používá, před plněním jej jednoduše namočte na 30 minut do solného nálevu, poté pevně naplňte náplní, zavažte a zpracujte.• Je certifikován Státním ústavem hygieny (PZH) - výrobek testovaný a schválený pro styk s potravinami, včetně potravin vystavených tepelné úpravě při vysokých teplotách.• Podrobnosti - střívko má tepelnou odolnost, která umožňuje kouřit při 90 °C. Balení obsahuje plášť karamelové barvy o délce cca 4 m a průměru 65 mm.Vysoce kvalitní střívka na klobásy, bílkovinná střívka živočišného původu - získaná z hovězí štípané kůže. Ideální pro výrobu klobás, certifikované Národním hygienickým ústavem a umožňující rychlou a snadnou přípravu domácích klobás. Střevo je schváleno pro styk s potravinami a má tepelnou odolnost pro vaření v páře při teplotě max. 75 °C, uzení při 90 °C a zpracování studeným kouřem při teplotě max. 40 °C. Střevo lze použít k přípravě domácích dušených a uzených uzenin a klobás. Střevo se osvědčí také při přípravě dlouho zrajících klobás. Balení obsahuje střívko karamelové barvy o délce přibližně 4 m a průměru 65 mm.Upozornění:Před plněním je třeba střívko namočit na 30 minut při teplotě 20 ± 5 °C do 10-15% roztoku soli (1/2 šálku na 1 l vody). Pevně naplněné střívko se zaváže a zpracuje podle druhu uzeniny.Před konzumací klobásy se střívko odstraní. Není vhodné ke konzumaci.Bílkovinné střívko je zoonotického původu a je schváleno polským Státním hygienickým ústavem.Balicí jednotka obsahuje 4 mb ± 5 %Průměr: 65 mmVyrobeno v EU