Recenze Brousek pro tvůj jazýček - František Kábele; Luděk Vimr

Populární knížka říkanek určená rodičům a dětem. Říkánky jsou vhodné zvláště pro menší děti, které si potřebují jazýček obrousit a rozcvičit na průpravných hláskách, aby se postupně naučily správně vyslovovat i ostatní, těžší hlásky. Jsou zde říkánky na všechna písmenka abecedy. Díky své velké oblibě vychází kniha v Albatrosu již pojedenácté.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

vhodná logopedická pomůcka

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Knížku znám od svého dětství. Celý život ji používám ve svém povolání učitelky. Koupila jsem ji pro svou vnučku jako dárek k narozeninám.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

hezké obrázky, jednoduché říkanky k procvičování

některým mladým lidem může připadat kniha zastaralá

i když v knize nejsou básničky o mobilech, počítačích televizi apod. plní zcela svůj účel, tj. naučit děti správně vyslovovat a pojmenovávat

Registrovaný uživatel2. prosince 2020

Jsem babičkou 4 vnoučátek a mě, už jako malou holčičku a mého bratra učili rodiče a prarodiče básničky z této knížky. Časem z ní četli i mým a bratrovým dětem. Když jsem objevila tento titul na vašich stránkách, s objednáním jsem neváhala ani chvilku. Básničky jsou jednoduché, lehce se zapamatují a k tomu výstižná ilustrace. Knížku máme stále "při ruce", protože vnoučátka jsou u nás téměř denně.

Naprosto žádné.

Přeji vám, aby jste měli stále více spokojených čtenářů.

Registrovaný uživatel31. října 2020

dobrá pomůcka pro logopedy

Registrovaný uživatel27. října 2020

Měla jsem ho pro svoje dcery už kdysi a teď jsem pořídila vnukovi. Skvělá kniha pro děti i rodiče.