Recenze Brother XQ-3700

Šicí a vyšívací stroj Brother XQ3700 představuje spolehlivý nástroj pro šití nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Tento model disponuje celokovovou vnitřní konstrukcí a horizontálním chapačem, díky čemuž je zajištěna jeho dlouhá životnost a tichý provoz. Šicí složky jsou navržené tak, aby se snadno čistily, a obsahují průhledné okénko, které umožňuje sledovat množství zbývající nitě na cívce.…
Porovnat ceny 4 990 Kč

4 recenze

marie.hanychova21. září 2026

Oproti předchozím šicím strojům /tento je čtvrtý/ tichý chod bez vibrací a návod jak pro blbý. Vlastně sem navlékla nit a šila bez jakéhokoliv nastavování. Vyzkoušené různé druhy látek a žádný problém.

má to jinde ovládání patky a zpětného chodu, ale hned jak si ruce zvyknou, tak brnkačka, protože podobné uspořádání má i většina ostatních prohlížených strojů

Ten poslední krám sem měla vyměnit mnohem dřív

Registrovaný uživatel22. července 2026

Je malý, tichý, snadno ovladatelný. Zatímco k nemám co vytknout

Maruška30. ledna 2026

Vidím spodní cívku Tichý chod Nastavení polohy jehly

Stroj mám krátce, ale jsem velmi spokojená. Uvítala jsem možnost nastavit polohu jehly pro rovný steh a průhled k cívce spodní nitě. Při šití stroj vydává jen tichý zvuk.

Registrovaný uživatel16. května 2025

Tichý chod

Náročné a zdlouhavé namotani spodni civky i horní nit je hůř aplikovatelna... mám strach z průhledného přikryti spodní nitě (časté otvírání)..... jsem odchovana 30letVeritaskou a 10let Singrovku a toto se mi zdá komplikované ....uvidím do budoucna

Chtěla jsem nový stroj a na doporučení kamarádky teď valčime obě