Nízké náklady na tisk, kvalitní inkoustový tisk

rychlost,
rozlišení scaneru,
zatím spokojen
nelze vypnout
byl mi doporučen, zatím se s ním seznamuji, používám jej denně , zatím jsem nic záporného nenašla, naopak spokojenost.
zatím spokojenost na 100%
Vcelku snadné ovládání, navzdory mnoha funkcím a možnostem nastavení.
Hezký tisk.
Síťová přípojka trčí do levého boku. Je to drobnost, ale může to někomu vadit.
Funkce, provozní náklady
Nelze vypnout pouze tlačítkem on/off, objeví se potvrzující dialog
Automatický oboustranný tisk tankový systém. Mám krátce uvidím později.
Kvalita tisku fotografií a tonerová výdrž splňuje moje očekávání......
Má vše co potřebujeme a rychlost tisku dobrá, po nastavení umí česky v balení je přiložen i originál inkoust dobře se dolévá
Vývod zásuvky z boku když ostatní kabeláž je zezadu, máme ji v pojezdové přihrádce takže na šířku o pár centimetrů přibere
firma PEKRO - prodejem služby nekončí. Fakt super
Fotky nádherné byť se tím nikde nechlubí!, bezokrajový tisk umí... Nízká spotřeba (levných!) originálních barev i na fota (nemusíte počítat kolik vás ta fotka stála). Sama si pravidelně čistí hlavy a nevyplýtvá hromadu barvy tak jako jiné tiskárny známých značek... Tiskne opravdu hned, jak tisk odešlete (mám ji v LAN síti). Nechrochtá X minut zbytečně bez tisku (jako jiné...). Možnost zadem vkládat (po jednom) tvrdší papír, který se špatně ohýbá. Podavač skaneru funguje. Návod (pdf si stáhněte) má přes 400 stran. Mysleli snad na vše, ne jako u jiných tiskáren, co mají odejít s koncem záruky... Očekávám, že přidat cca 2tis oproti chrochtací konkurenci s drahými barvami a kazítky se vyplatí.
Menu není české (nebo jsem tu možnost nezahlédl). Ovládací panel vypadá jako vyklopený, ale je pevný - nejde zaklopit, nebo jsem na to nepřišel.
Nevysune sama (jiné to naopak umí) opěrku, aby výtisky nepadaly na zem. Musíte tam dojít předem nebo ji nechat vysunutou. Vypadá ale, že nevydrží, když o ni někdo zavadí. Síťový LAN konektor je pod zvedacím krytem se skenerem, zvláštní, ale nakonec to nevadí. Zasunutý zásobník pojme najednou jen jeden formát papíru. Druhý zásobník leda zeshora ala psací stroj.
Supr tískárna na doma a věřím, že i do malé kanceláře.
Solidní provedení i design.
Dva podavače na tisk a podavač má dokonce i scanner.
Konec drahým a nepřehledným cartridgím.
Dolévání inkoustu překvapivě snadné.
Nízká cena i spotřeba barev.
Vyšší kvalita znatelně tisk zpomalí, ale standartní tisk rychlý je.
Je skvělý. Má všechny funkce, které mohu potřebovat, jednoduchá obsluha, nemusí se zapínat a vypínat. Měl jsem HP laser, byly s ním probémy, teď jsem nadšený. Používám ho téměř každý den a ještě nezklamal.
Žádné zápory jsem zatím nenašel.
dostatečný zásobník na papíry
automatický podavač
tisk na duplexu
nízká spotřeba barev a jejich cena
pomalejší tisk i scanování při nejvyšší kvalitě
Super výrobok.
Dodávateľ a aj produkt výborne