Recenze Brother M 4234D

Overlock Brother M 4234 D je overlock s moderní konstrukcí. Overlock Brother M 4234 D je 2, 3 a 4-nitný overlock určený pro domácí šití, který je vybaven volným ramenem, diferenciálním podáváním a unikátním navlékačem obou jehel.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Šicí stroj Brother M 4234D je podle recenzí výkonný a uživatelsky přívětivý pomocník pro domácí šití. Vyniká jednoduchým ovládáním, automatickým navlékáním jehel a tichým chodem. Někteří uživatelé však zmiňují delší patku, která může ztížit práci s úzkými rukávy, a nutnost promazání pro snížení hlučnosti.

• Jednoduché a srozumitelné ovládání
  • Automatické navlékání jehel
  • Skvělý pomocník pro domácí šití
  • Tichý chod
  • Výkonný a skladný
  • Delší patka ztěžuje práci s úzkými rukávy
  • U některých kusů je potřeba promazat pro snížení hlučnosti
  • Návod na CD, který je pro některé uživatele nepraktický

tatjanadurakovic31. května 2026

Šije plynule Není hlučný Jednoduché ovládáni Srozumitelný návod Navlékání jehly je skvelé

Návod na cd. Dnes už to většina lidi nemá kam dát. Lepší by byl QR kód s návodem.

Skvěly stroj. Nelituji.

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2Uživatelský obrázek č. 3
sarkavondrova18. prosince 2025

Úžasný, tichý, lehce ovladatelný

hermi37. října 2025

skladný, výkonný, tichý, snadné navlékání nití, naprosto perfektní pro mé (téměř každodenní) domácí použití

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

Zatim vyzkouseno jen kratce. Sije krasne. Navlekani niti je jednoduche a vse je popsane primo na stroji. Skvely pomocnik je navlekac obou jehel. Skvely je i pridavny stolek (zakoupeny zvlast), do ktereho se vejde spousta veci :)

Stroj nejspis potrebuje promazat. Je dost hlucny.

blanka27. května 2024

Jsem velmi spokojená s ovládáním. Stroj je super. Doporučuji

hildacickova13. února 2024

Jelikož hůře vidím vybrala jsem si tento stroj , protože má navlékač jehel.

Zdá se mi ,že stroj má delší patku než průmyslový. Šila jsem v továrně a patka byla poloviční :-D . Snad i můj starý speedylog značky Veronika měl patku kratší. Při našívání nápletů do dětských rukávů je to boj :-)

Jinak jsem se strojem spokojená .Stroj jede skoro každý den, protože hodně šiju pro pravnučku i pro sebe. Jo a rukávy budu zakládat na jiném stroji - rovnosteh dvojjehlou. Shrnuto stroj super

barborav21. ledna 2024

Stroj je jednoduchy,krasne se na něm sije

Měli by varovat,ze je to navykove

Registrovaný uživatel21. července 2023

Vybrala jsem podle recenzi ,líbil se mi

zatím jsem na nic nepřišla

Zatím jsem velice spokojená

Registrovaný uživatel17. července 2023

Malý,šikovný

Zatím nezjištěno

Po krátkém používání jsem spokojená

Registrovaný uživatel12. února 2022

Je to skvělý pomocník. Má ovládací patku i další nastavení na pravou ruku, výhodou je i automatické navlékání jehel a srozumitelné navlékání . Je velký tak akorát. Jsem ráda, že ho mám.

Nenanašla jsem žádný problém.

Skvělý a kvalitní pomocník.