Tiskárna Recenze Brother HL-1223WE

Recenze Brother HL-1223WE

Laserová tiskárna je výborným pomocníkem do domácností i do firem. Právě s laserovou tiskárnou Brother HL-1223WE jsou vaše hotové dokumenty či texty dokonale ostré a také plné těch nejmenších detailů. Firma Brother totiž dorazila s laserovou tiskárnou, která zvládne dosáhnout tiskového rozlišení max. 2400 DPI i v průběhu rychlého tisknutí 20 str./min.

tomas23. června 2025

Tiskne rychle. Nastavení wifi v pohodě. Stejně tak i nastavení tisku z mobilu a samotný tisk - je k tomu nutno stáhnout aplikaci. Mělo by tisknout i "zadarmo" díky levnému origo toneru, uvidíme, kolik vydrží původní toner a pak další tonery.

Po nějaké době se vypne a je nutno ručně zapnout. Pokud se nechcete otravovat neustálým zapínáním, lze v nastavení změnit.

Registrovaný uživatel22. října 2023

Tiskne jak má, postačí.

Registrovaný uživatel9. února 2023

Stále je v informacích o výrobku uvedeno, že je multifunkční. To nikdo z odpovědných tyto informace nečte? Na tuto mylnou informaci jsem poukazoval již 28.12.Bylo mi odpovězeno, že připomínka byla předána zodpovědným. A šlendrián stále pokračuje.

V nabídce byla uvedena mylná informace, že jde o multifunkční tiskárnu. Nebylo tomu tak, což jsem zjistil až po vybalení. Nespoléhat e na informace na Zboží, ale raději se proklikat na dodavatele, či výrobce.

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

- funkční tak jak je popsáno v nabídce.

Registrovaný uživatel28. února 2022

Prozatím spokojenost. Instalaci provedl technik. Ale nevypadala složitě.Poměr cena/výkon. Levnější tonery.

Nezapomenout mít propojovací kabel i pro nastavení komunikace přes internet.

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Pro domácí použití výborná nebo kdo prodává ponorky a netiskne mnoho faktur...

Za mě bezva...

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Po pár zkušenostech s inkoustovými tiskárnami a neustálým vysycháním inkoustu(velmi drahý tisk), jsem zakoupil tuto tiskárnu a za tu cenu ideální pro toho kdo netiskne každý den. Tiskárna není na fotky ale na text naprosto stačí, text je ostrý, sytý. Připojil jsem tiskárnu napoprvé (bez použití kabelu) přes WiFi k notebooku i telefonu (anroid).

Na domácí tisknutí textu ideál.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2021

spokojenost, nízká váha tiskárny

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

vypadá bytelně a spolehluvě

trochu hlučná a těžkopádná

Registrovaný uživatel21. června 2021

Jednoduchá, snadná instalace, levný provoz

Registrovaný uživatel11. června 2021

Cena+kvalita