Skvělá tiskárna pro domácí použití.
Přes aplikaci tisknu přímo z mobilu, nemusím zapínat PC.

Skvělá tiskárna pro domácí použití.
Přes aplikaci tisknu přímo z mobilu, nemusím zapínat PC.
pěkně tiskne, snadná instalace a zprovoznění, na takové to domácí tisknutí bohatě stačí.
Kompaktní tiskárna , dostačující rychlost tisku, kvalita tisku, Wi-fi ,dobrá cena
nadmíru spokojen
Šlape jak má přes WiFi super odoustrany tisk super spokojenost
Po inkoustové tiskárně na moje používání velice příjemné překvapení
Vejde se všude
Ač starší ročník a žádný ajťák, podařilo se mi s trochou trpělivosti vše přes notebook nastavit a v pohodě tisku s mobilu
Vždy první tisk pomalejší, ale pak už vše tiskne okamžitě
Za tu cenu úžasná tiskárna
Zatím nic,absolutní spokojenost
Tisknu jednou dvakrát za den nebo obden a zatím úžasná volba
jako základ pro domácí použití plně dostačující.
pro Win10 automatická instalace pouze připojením USB kabelu do PC. Tiskárna se sama nastavila do nabízených tiskáren při tisku přímo z dokumentu Word / PDF...atd.
po úvodním "zahřátí" po zapnutí c.a. 8-10 vteřin tiskne další stránky velmi rychle
velmi dobrý poměr cena výkon pro rychlý černobílý tisk textových dokumentů
velmi praktická malá tiskárna za relativně nízkou cenu pro nenáročného uživatele
Tiskne
Zatím spokojenost
na domaci pouziti super a tunery jsou za rozumnou cenu ktere natisknou stovky papiru super za ty penize
nemam splnilo to moje ocekavani
Výborný poměr kvalita/cena
Problémy s instalací bezdrátového tisku, ale nakonec vyřešeno a funguje jak má i přes mobilní aplikaci.
zatím spokojenost, pro domácí použití ideální
Malá, levná, wifi, tisk z mobilu přes brotheráckou appku.
Párování po wifi poněkud krkolomné, i přes WPS tlačítko jsem dělal snad 3x a nakonec uspělo pořadí jiné, než bylo v návodu. Ale nic, co by podprůměrný geek nedal :-p
Po pár měsících začala dělat podélnou čáru na obou stranách výtisku. Záruční servis v Pekru (super kšeft a servis, doporučuji) a hned po pár hodinách k vyzvednutí. No mamlas jsem, no. Na válci, v kterém je vepnut toner, byl asi vlas nebo něco a chytal se na něj pigment. Válec má zelené hejblíáko, kterým se dá setřít. Stačilo jím přejet sem a tam a bylo vymalováno.. Za nula peněz. Jak říkám, super přístup.
Appka je děsně pomalá v posílání dat. Sám tisk pak už jde hned, ale než tiskárna data přijme, to trvá... Asi je valí přes server a rovnou ukládají pro big data analýzu, tak bacha, co tam tisknete. Big Brother is watching!
Za málo peněz dost hodně muziky. Ale z plejbeku.
Super tiskárna za přijatelnou cenu. Nejsem náročný uživatel, občas si potřebuji vytisknout dokument a to mi splní.
Doporučuji všem, kterým stačí černobílý tisk.